X
 
 

3-те зодии, които са най-зле в леглото

49792 0
3-те зодии, които са най-зле в леглото
Снимка: iStock/Guliver
Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото.

Има 3 зодии, за които то не е блестящо. Разбира се, че има изключения, но понякога трябва да се доверим - проучванията рядко лъжат. Сексът според зодията е нещо, с което трябва да се запознаем.

3-те най-перверзни зодии

Да навлезем в най-интимната характеристика на зодиакалните знаци! В чие подсъзнание бушуват силни страсти, мръснишки фантазии и стремеж...

Рак

Ракът е нежен и изисква максимална емоционална подкрепа. Това не е лошо, но понякога, сексът преминава в рутина. Ракът няма да ви предложи големи промени и иновации, а също така не очаквайте и инициатива. Либидото им е забравено някъде, затова може цял живот да лежат в една и съща поза.

3-те зодии, които създават най-здравите семейства

Дева

Пълен секс профил според зодията ви

Сексът е важна част от всяка една връзка и е хубаво да знаем какво иска партньорът ни в леглото, за да запазим вързката си пълноценна. ...

Тази студена кралица между зодиите, не знае как да вълнува. Девите обикновено са закопчани до горе, предпочитат неатрактивни дрехи, за да не бъдат определени като неморални. Емоциите са чиста математика, а докато правят любов постоянно мислят за следващите стъпки. Никога не са спонтанни и спокойни.

ЗОДИЯТА, КОЯТО Е НАЙ-ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО, НАУЧЕТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 2 потребители