3-те зодии, които завиждат най-много

18459
3-те зодии, които завиждат най-много
Снимка: iStock/Guliver Images

Някои хора просто не могат да контролират вродената си завист и не винаги го правят с лошо – просто така им идва отвътре. Все им се струва, че другите получават повече, по-щастливи са и са по-напред от тях във всяко едно начинание. Това непрекъснато сравняване с другите е нещо, с което тези 3 зодии не могат да се справят:

БЛИЗНАЦИ

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 г.

Остава малко до края на 2020 година, а много зодии се чудят какво ли ги очаква през следващата година. Повече любов, ново жилище или по...

Близнаците винаги се опитват да се изтъкнат пред всички останали, така че да изглежда, че нищичко в живота не им липсва. Дават си вид на много щастливи, много успешни и това им действа като защитна реакция – да не се комплексират от останалите успели хора около тях. Това обаче не се случва точно по този начин и въпреки че изглеждат щастливи, най-често не са и постоянно се сравняват с другите около себе си. Завистта идва тогава, когато някой техен приятел получи точно това, за което те се борят със зъби и нокти. Стават особено свирепи, особено когато всичко на другите се случва с лекота, а при тях – все не идва, и не идва... Близнаците се опитват да се борят с тази своя лоша черта от характера, но рядко успяват. Чак когато постигнат повечето си цели, забравят за другите и малко се успокояват.

ДЕВА

Девите са известни със своите успехи. Те наистина имат много и животът им дава много, обаче все нещо им липсва или си мислят, че другите са по-добри от тях. Това усещане не ги напуска никога и затова винаги гледат колко са напред в живота техните приятели. Много им се иска да не завиждат, но завистта ги прояжда отвътре – най-вече, когато виждат колко са заможни хората около тях. И те искат да имат скъпи коли, скъпи вещи, но понякога в живота им нещата не се стичат точно така. Най-много завиждат на другите за това, което те самите не успяват да постигнат, с което неглижират собствените си успехи. Не се замислят колко хора искат да бъдат на тяхно място и все гледат как се справят с живота останалите.

СКОРПИОН

СЪВЕТ за всяка зодия за ноември и декември 2020 г.

Всяка зодия трябва да знае какво ѝ предстои през следващите месеци, докато настъпи краят на 2020 година. Има много хороскопи, които мог...

Скорпионите имат много с какво да се похвалят, но сякаш техните успехи не са достатъчни, така че да спрат да се мерят с другите. Най-много завиждат на своите приятели и познати за любовния им живот. Много Скорпиони нямат нужния късмет и често любовта и семейния живот при тях идват по-късно, отколкото при останалите. Те не могат да преживят това и завистта им граничи с истинска злоба. Дори са склонни да развалят някоя връзка с клюка или самите те да съблазнят един от партньорите, но не могат да понасят другите да са щастливи, а те не. Изобщо дори не се опитват да променят тази лоша черта в себе си и просто живеят с нея. Дори когато намерят любовта, пак се сравняват кой обича повече, коя двойка е по-щастлива и все не могат да си намерят правилното място, така че да се чувстват щастливи и удовлетворени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com