3-те зодии, от които никога няма да чуеш „Обичам те“

42439
3-те зодии, от които никога няма да чуеш „Обичам те“
Снимка: iStock/Guliver

В любовта не всеки може да изразява чувствата си, особено що се отнася до заветните две думи „Обичам те“. Има зодии, които никога не го казват, но това не означава, че не го мислят. Ето кои са те:

ТЕЛЕЦ: Телците не си падат чак толкова по романтиката, сантименталностите и прекалено дългите обяснения. Те са по-скоро хора на действието и не виждат защо трябва да казват нещо, което се вижда без думи по действията им и начина, по който се държат с човека до себе си. Те никога не казват „Обичам те“ първи, просто инатът и гордостта им не го позволяват. Ако някой им каже нещо подобно, те много добре знаят как да сменят темата и какво да кажат, така че да не се налага да отвръщат на тези слова. Телците са малко горделиви и предпочитат да са обичани, ухажвани и глезени, но никога не връщат съвсем същото в замяна. Много половинки на тази зодия се чудят някога ще чуят ли тези думи без повод, а просто така, защото им е дошло от сърце. Отговорът е, че едва ли ще се случи, но винаги гледайте действията на един човек, не толкова думите, които казва.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА

Често пъти краят на една връзка е начало на нещо много по-специално и истинско. Невинаги раздялата е свързана с море от негативни емоци...

ЛЪВ: Всички знаем колко е голямо егото на Лъвовете – те просто не могат да намерят място къде да го поберат. Затова не си мислете, че можете да ги накарате да изпаднат в нежности и да започнат да ви рецитират поеми. За тях „Обичам те“ са две толкова силни думи, че никога не биха ги казвали в ежедневието си просто така. Тези думи се пазят само за най-важните събития в живота, а дори и тогава Лъвовете смятат, че е излишно да се казва нещо, което се доказва и без това всеки ден. За тях е важно да бъдат добри с половинките си, да се държат добре, да са грижовни, но никога не е било и няма да бъде важно да са прекалено романтични и да изричат онези две думи, които доста ги плашат. Освен това ги смятат за много обвързващи и затова е почти невъзможно да чуете един Лъв да казва „Обичам те“.

СКОРПИОН: Скорпионите са много особени, когато заговорим за романтика. Те предпочитат някой друг да им прави романтични изненади, но те самите смятат това за непривично за характера им. Често Скорпионите се страхуват, че ако някога кажат „Обичам те“ на някого, нещата за другия стават прекалено сериозни, а те не искат да се обвързват чак толкова. Предпочитат винаги да си имат отворена вратичка, от която могат да избягат, когато връзката вече не им е по вкуса. Ако някой им каже, че ги обича, много е вероятно просто да му благодарят или тактично да изместят темата, така че да не се налага да казват каквото и да е. Тези две думи ги плашат, карат ги да се чувстват некомфортно и затова забравете да искате от един Скорпион да изпада в такива откровения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com