3 зодии ще се сдобият с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ

20972
3 зодии ще се сдобият с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

Време е за любов и романтика! Декември е толкова вълшебен месец, че предразполага към нови стъпки, осъществени мечти и красиви блестящи пръстени, които да символизират любовта между двама души. Ето кои са зодиите, които ще получат годежен пръстен през декември.

ОВЕН: Любовта при Овните никога не е била по-вълшебна и приказна. Най-накрая те са открили човека, с когото ще искат да прекарат целия си живот. Макар връзката им да имаше върхове и спадове, най-накрая е открила баланса и двойката вече може спокойно да си отдъхне, че са с правилния партньор до себе си. Предложението за брак ще дойде точно на Коледа, когато сред всички подаръци, които зодията ще получи, ще има един скрит малък подарък – пръстен в красива кутийка. Цялото семейство ще може да сподели щастливия момент и празникът ще стане още по-незабравим за всички. Все пак 2020 година не е толкова лоша и ще завърши с любовна приказка. Сватба може да очакват още през 2021 година, когато и всички роднини и близки ще могат да споделят създаването на едно ново семейство.

5-те зодии с голяма ИЗНЕНАДА през декември

Декември ще бъде пълен с изненади и хубави случки, които ще ни направят много щастливи. Ето кои са 5-те зодии, които ще бъдат особено р...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците не вярват много в късмета си в любовта, но идва момент в живота, в който любовта ги връхлита с всичка сила и ги кара да се спомнят, че тя наистина съществува. Близнаците са много влюбени, обичат половинката си и не могат да си представят живота си без нея. Предложението за брак, което могат да очакват, няма да бъде точно на Коледа, а на следващия голям повод – точно в полунощ на Нова година. Сред цялата еуфория, чаши с шампанско и заря навън, Близнаците ще получат най-важния въпрос в живота си, на който силно ще отвърнат с „ДА!“. Щастливо и влюбено начало на 2021 година очаква Близнаците, които няма да повярват колко голям късмет имат.

СТРЕЛЕЦ: Представителите на зодия Стрелец ще имат интересен декември, който ще започне романтично, но ще завърши още по-романтично и вълшебно. Връзката, в която се намират в момента, е най-хубавата, която са имали в момента. Някои Стрелци може и да не усещат, че сега е моментът за тази голяма крачка, но когато предложението настъпи ще са сигурни, че го искат от сърце. Те трудно откриха истинската любов, но това няма значение, когато всичко накрая ще завърши щастливо! Предложението за брак ще дойде малко преди коледните празници на романтична домашна вечеря с много свещи, тиха музика и вкусно вино. Вълшебният въпрос ще бъде зададен точно, когато си похапват десерт и сълзите от щастие ще направят вечерята още по-специална. „ДА!“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com