4 черти от женския характер, които привличат мъжете като магнит

11449
4 черти от женския характер, които привличат мъжете като магнит
Снимка: iStock/Guliver

Понякога мъжете предпочитат по-краткотрайните връзки, където не се налага да инвестират сериозни чувства, а просто искат да си прекарват добре времето. За тях обвързването е по-плашещо, отколкото за жените. В началото на една любовна връзка, мъжът често пъти не търси нищо сериозно. Но ако усети, че до него стои независима, силна и умна жена, той може да нагази дълбоко в любовта. Подобни качества го привличат като магнит. А ето и 4-те качества, които могат да накарат представителите на силния пол да изпаднат в дълга любовна връзка.

Добра организираност

10 женски хитринки, които карат мъжа да мисли постоянно за вас

Жените са доста изобретателни и когато решат, могат да накарат половинката си да мисли за тях непрекъснато. Има начини да накарате един...

Когато жената организира правилно живота си, това няма как да остане незабелязано от мъжете. Точността им винаги ги впечатлява, а това, че са подредени и организирани доста им допада. Те успяват да свършат всичко, без да мрънкат, като им идва отвътре да го направят. Подобен тип жени рядко изпадат в състояние на нервен срив, те са устойчиви и уверени. За тях няма нещо, което е невъзможно, те се стремят да направят всичко по правилния начин. Обичат да спазват срокове и да са изпълнителни. Когато мъжът надуши тези качества в половинката си, той е много вероятно да се влюби до полуда. Защото вижда в нея не само любовни чувства, а и смислен разговор, който може да им помага да вървят заедно напред и нагоре.

Висок интелект

Ако един мъж усети, че жената има висок интелект, тя му става много интересна. Той се стреми да опознае всяко кътче от нея и постоянно иска да са заедно. Всеки обича да общува с умни хора, добре възпитани, със страхотно чувство за хумор. Ако жената се падне такава, то тя със сигурност ще оплете за дълго време мъжа в мрежите си.

Перфектни социални умения

Женски трикове: Как да го накараме да ни забележи

На първа среща се опитваме да изградим доверие в разговора. И езикът на тялото играе важна роля в това: мимики, жестове, докосване, раз...

Комуникативните жени винаги привличат вниманието върху себе си. За един мъж е истинско удоволствие да има до себе си общителна и комуникативна половинка. Той се гордее с нея, защото тя винаги има какво да каже дори и пред непознати хора. Такъв тип жени умеят да запазват самообладание в различни трудни ситуации, да излъчват увереност и решителност. А това са любими качества за всеки мъж.

Самостоятелност и независимост

Ако жената успява да прави няколко полезни неща едновременно, мъжът просто би я боготворил. Такъв тип жена е независимата. Тя може сама да изкара пари, с които да осигури прехраната на семейството си. Мъжете, заобиколени от такъв тип жени се амбицират и винаги постигат по-високи резултати в работата си. Те са щастливи с нея и могат да разчитат, че тя ще се справи сама в критичен момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За тези зодии победата е по-важна от всичко друго

4 знака, че Вселената те подкрепя в решенията ти

3 признака, че му липсвате, когато сте прекъснали отношенията си

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Жените от тези зодии са с най-чисти сърца

Тези зодии са номер 1 във всички сфери на живота

Ако имате проблем със свекърва ви, прочетете тази притча

Как богатите жени носят шал: 7 тайни, които трябва да запомните и вие

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com