Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които обичат толкова силно, че чак боли

29 май 2019, 11:45 часа

Срещали ли сте се с човек, който е готов да ви подари цялото си сърце? Да рискува всичко свое и да бъде недостъпен за останалите? Ако не сте изживявали такава любов, насочете се към една от тези 4 зодии. Преориентирайте се и ще бъдете обгърнати с най-голямата любов.

Овен

Овенът е толкова нетърпелив да даде цялата си любов на някой, че често забравя, че може бързо да омръзне на половинката си. Обича да се гмурне във връзката, както го прави и в живота си. Прави всичко възможно, за да предложи всичко на половинката си. Понякога обаче, се оказва във връзка, в която само той дава всичко от себе си. Прави всичко, което е необходимо за връзката – планове за срещи, подаръци и изненади.

2-те зодии, които не могат без сeкс

Близници

Обичат да се отдават изцяло във връзките си. Самата мисъл за такава ги кара да се вълнуват, както дете се радва на близалка. Може да се изнервят на половинката си, но привличането им винаги е толкова силно, че са готови да преглътнат всичко, само за да запазят връзката си. Готови са на всичко, за да доставят удоволствие на половинката си, дори да им струва много и финансово, и психически.

ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес