4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 17-21 ОКТОМВРИ 2022

19115
4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 17-21 ОКТОМВРИ 2022
Снимка: iStock

СТРЕЛЕЦ

Ще се чувствате продуктивни и успешни през тази седмица, тъй като сте в състояние да се справите с всичко, което правите със спокойствие, баланс и далновидност. Знаете какво искате да постигнете и сте се заели да го направите. Всички препятствия се превръщат в уроци за научаване за вас, докато намирате нови начини да преговаряте по пътя си въпреки пречките; лесно намирате решения и не се страхувате от проблемите, които могат да ви пречат. Основната ви сила тази седмица е в хладното ви поведение и увереността ви, което ще направи всичко много по-лесно.

ЗОДИИТЕ от които е по-добре да се пазите, защото биха ви предали без да им мигне окото

Четири са знаците според астролозите, които са склонни да ви предадат независимо от цената, която плащат и дори няма да им мигне окото....

Ноември ще остави тези зодии без пари

КОЗИРОГ

Имате нужда от разделение; не сте някой, който иска да прави всичко с партньора си, всъщност е много важно за вас да можете да поддържате самостоятелност; никога няма да поканите любимия човек във вашия бизнес например, защото това със сигурност ще развали всичко. Тази седмица сте особено подложени на влиянието на планетите, които ще ви карат да сте щастливи да бъдете себе си, но и нещастни, когато сте компрометирани едва ли не от излишна романтика. Звучи по-лошо, отколкото е, но в дългосрочен план тази седмица ще ви донесе мир, просто защото ще намерите начин как да балансирате работата си и любовния си живот.

ВОДОЛЕЙ

Кои са онези 3 зодии, които ще тънат в трудности до края на месеца

Някои от зодиите ще се чувстват истински недоволни от живота си до края на месец октомври. Дали това ще е вашата зодия, тепърва предсто...

Имате мотивация и яснота на ума; след като това стане, не е необходимо да се връщате назад и това само по себе си е удовлетворяващо. Едно от нещата, които изглежда винаги ви дразнят, е идеята за недовършена работа. Тази седмица променя всичко това и ви позволява най-накрая да изпитате удовлетворение, знаейки, че никога повече не трябва да преразглеждате подобни безкрайни задачи. Вие сте силни, оптимистични и най-вече самодостатъчни през тази седмица и колкото повече време прекарвате сами, толкова по-добре, тъй като този вид самота е това, което ви дава перспектива. Целта е близо; не спирайте.

Зодиите, които ще се влюбят до полуда до края на октомври

БЛИЗНАЦИ

Седмицата създава изключително положителна връзка с Венера във Везни, насърчавайки ви да хванете посоката, към която ви дърпат мечтите. Венера може да внесе романтични теми, но също така може да включва по-голямо финансово изобилие, както и способността да създавате живот в който сте влюбен. Позволете си да предприемете действия днес, особено при провеждането на конкретни разговори, които ще променят правилата за вашето бъдеще. Комуникацията е вашият билет за този нов живот, за който сте мечтали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Води ли пиенето на алкохол до загуба на слуха?

Възнесение Господне – какво се празнува на този ден?

Куче измина над 6 км в планината, за да спаси катастрофиралия си стопанин

Спасовден 2024 – какво се прави на този ден?

Защо никога не изхвърлям портокаловите кори?

Как най-лесно да махнем стикер от стъклото на колата?

Как да разберете, че сте се обичали с половинката си в минал живот?

Защо ирландците са смятали зайците за рожба на злото?

7 вредни комбинации от храни, които ядете всеки ден

Как се пише: назаем или на заем?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com