4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 21-25 НОЕМВРИ 2022

7131
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 21-25 НОЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

РИБИ

С толкова много планетарна активност в Риби, това е възможност за вас да прегърнете собственото си автентично аз, когато става въпрос за това как обичате. Това е част от магията, която цялата тази енергия на Риби носи. Винаги копнеете да бъдете обичани точно заради това, което сте, но не можете да бъдете, освен ако не сте вашето пълно, истинско и завършено аз. С напредването на седмицата и започвате да разбирате, че начина, по който обичате, е толкова различен и уникален, че естествено ще привлечете по-дълбоко ниво на ангажираност с партньора си. Това наистина е седмица, в която всичко е възможно, включително осъзнаването, че любовта, за която винаги сте мечтали, всъщност е истинска.

Това са трите перфектни за семейство ЗОДИИ, с които просто не можете да сбъркате

Както винаги астролозите имат прогноза дори за семейните способности на различните знаци от зодиака, като твърдят за три от тях, че са ...

Зодиите, които са създадени за богатство и слава

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица може да доведе до тази естествена промяна към по-голяма ангажираност, тъй като има повече пространство за това. Ако не е ставало въпрос за две връзки, тогава е вероятно работата, която сте вършили сами, най-накрая да ви позволи да претендирате за това, което знаете, че е предназначено за вас. Когато мислите за нещо, което трябва да бъде или предопределено, някои вярват, че то просто ще се случи естествено и че не трябва да се влагат усилия или работа. Въпреки това, всъщност е резултат от това, че сте научили това, което ви е необходимо, за да можете най-накрая да го създадете. Тъй като изглежда, че парчетата се събират тази седмица, позволете си да се насочите към това красиво ново начало, за което сте мечтали.

ТЕЛЕЦ

Тези три ЗОДИИ скоро ще натрупат много пари

С наближаването на най-любимите ни празници през годината, започваме и леко да се притесняваме, за това дали ще успеем да купим каквото...

Уран, великият будител, все още е във вашия знак, което означава, че промените все още се случват, но точно сега става въпрос за събиране на това, което ще издържи, вместо да разкъсате това, което няма. За вас тази седмица е време за дълбоки и смислени разговори за любовта, които ще ви помогнат да създадете повече от това, от което се нуждаете в живота си. Докато го правите, това красиво ново начало естествено ще се случи. Това събиране на енергия, което започва тази седмица, ще продължи до началото на декември, така че е време да поемете рискове, да прегърнете нови шансове и да си позволите да грабнете това ново начало в любовта. Това може да е нова любов, идваща бързо, или засилване на съществуваща връзка. Но едно е ясно, то ще ви помогне да разберете защо нищо друго не е проработило преди.

Раздяла очаква тези зодии през следващата седмица

ВЕЗНИ

Тази седмица, когато толкова много планети се събират в Стрелец, заедно с Новолунието, е време за пълно разкриване. В отношенията, колкото и да се опитвате да замажете истината, вашите чувства или пълната честност ще могат да помогнат за превръщането на една връзка в нещо по-пълноценно и по-здравословно. Меркурий, планетата на комуникацията, се обединява с Венера, планетата на любовта, и Слънцето, управител на действията в Стрелец, което ви помага да говорите сърцето си и да ви помага да извършвате действията, които вървят заедно с това. Тъй като Новолунието в Стрелец се появява и тук, това означава, че има възможност да имате новото начало, за което сте мечтали. Но там е работата с новите начала, те не просто се случват, те се създават. Така че тази седмица е време да направите точно това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com