X
 
 

4-те зодии, които вечно СТРАДАТ по някого

79313 0
photo of 4-те зодии, които вечно СТРАДАТ по някого
Снимка: iStock/Guliver
Има зодии, за които любовта е болна тема. И това ги съпътства почти през целия им живот. Това са 4-те зодии, които вечно страдат по някого:

Телец

Любовта е болна тема за вас. През целия си живот се опитвате да намерите простичкото щастие, но винаги има нещо, което ви пречи. Несподелената любов е вашето проклятие, от което сякаш не можете да избягате, каквото и да се случи. Вие сте много добри и сърдечни хора, но късметът ви изневерява, когато заговорим за любов. Това, за което най-много съжалявате, е човек, който сте изгубили в миналото си заради грешна ваша преценка или постъпка. Вярвате, че това е бил човекът за вас, но самите сте изтървали късмета си. Откъснете се от този товар и недейте да мислите, че сте прави. Случило се е това, което е трябвало, за да можете да срещнете правилният за вас човек. Идеята за миналото и неосъществената любов е романтична, но в никакъв случай не и реална.

Лъв

Вие сте изключително сложни личности и това е ясно на всеки, който ви познава. Мислите много, тревожите се още повече и няма човек, който да успокои тревожната ви душа. В интерес на истината вие сте тези, които подсъзнателно спъвате щастието си. Търсите драми там, където няма такива. Разчитате погрешно сигналите и това винаги слага край на връзките, които сте имали досега. Трябва да смените стратегията и да се опитате да разберете правилно човека до вас. Самотата ви се дължи на притеснения, които самите вие създавате и подклаждате със съмнения. Бъдете над тези неща, гледайте реално на събитията и не си мислете, че всеки се опитва да ви направи нещастни. Има хора, които просто искат да ви обичат.

Козирог

Любовта за вас е изключително сложна и болна тема. Не спирате да търсите този човек, който ще успокои душата ви и ще ви подари простичко щастие. Изневерявали са ви и това ви е тежка обица на ухото, която не можете да оставите в миналото. Съмнявате се във всеки нов човек, който влезе в живота ви и си мислите, че иска да ви нарани. Ужасно ревниви сте, именно защото сте и ужасно несигурни. Но това е тежко бреме, което трови живота ви и всяка ваша връзка. Трябва да се освободите от миналото си, да забравите болката си и да разберете, че животът не е само черен, а щастието идва при тези, които вярват в него. Така е и с любовта.

Риби

Все изпускате правилния момент, за да завладеете сърцето на този, който вече е завладял вашето. Имате лош опит във връзките и това не ви дава мира. Все попадате на заети хора, с които в трудно да създадете връзка, особено когато те са щастливи със своите половинки. Трябва да престанете да се ровите в чуждото щастие и да намерите човек, който има отворено за обич сърце. Най-голямата ви грешка е, че хлътвате по грешните хора и сами не си поставяте граници. Така никога няма да сте щастливи, а само ще страдате. Оставете сегашната си стратегия настрана, ако искате един ден да бъдете щастливо влюбени.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Спецполицаи изведоха барикадиралия се софиянец

Полицията изведе от дома му 57-годишния мъж, който се барикадира в дома си в столичния квартал "Овча купел". По време на операцията няма пострадали...