4-те зодии с най-ТРУДНИ връзки

10392
4-те зодии с най-ТРУДНИ връзки
Снимка: iStock/Guliver

Връзките и любовта са сложно нещо, но за някои зодии са пълен кошмар. Винаги има нещо, което не върви, както трябва и зодиите не успяват да се справят добре с любовните взаимоотношения. Ето кои са зодиите с най-трудни връзки:

ОВЕН

19 късметчета в любовта за 19 и 20 ноември

През следващите няколко дни на ноември ни очакват много изненади в любовта, които можете да откриете в следващите късметчета, които сме...

Овните сами са си виновни за това, че правят връзките си толкова трудни. Те все не избират правилния партньор, който има интерес към тях, а се захласват по всеки друг, който не ги иска, опитвайки се да спечелят сърцето им. За тях любовта е доказване и там е голямата им грешка. Искат да докажат на всички, че могат да спечелят всеки, който си пожелаят. Но накрая виждат, че това не е възможно и връзката им се разваля. Овните трябва да започнат да се оглеждат за хора, на които наистина им пука за тях и да избират връзките си умно, а не водени от ината си. Когато дадат шанс на истинските чувства и забравят гонитбата, ще намерят истинското щастие.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците имат трудни връзки, защото често попадат в капана на изневярата. Или на тях им изневеряват, или те се оказват тези, които лъжат половинките си. Понякога не разбират защо все на тях им се случва, но когато не са с истинската си любов, това се усеща и един от двамата партньори избира да изневери. Най-лесно Близнаците могат да се измъкнат от този омагьосан кръг, когато избират половинките си по любов, а не защото се чувстват самотни или поласкани от вниманието. Близнаците трябва да разберат, че любовта не е игра, а чувствата на двамата партньори са най-важни във всеки един момент.

ДЕВА

6 сигурни знака, че половинката ви кръшка

В любовта никога не може да си сигурен, че човекът до теб ти е верен. Има знаци, за които трябва да следим и те най-често се оказват ве...

Девите винаги са имали трудности във връзките си. Има нещо, което все ги спира да отдадат сърцето си напълно на някого. Често са били лъгани в миналото и това е нанесло големи щети, с които трудно се справят. Винаги, когато започнат връзка, се съмняват дали човекът до тях е искрен, дали ще ги нарани и дали няма да си тръгне. Освен това не могат да се отпуснат и да обичат истински точно заради този страх. Девите трябва да разберат, че всеки човек е различен и нищо няма да се повтори по същия начин, по който е било. Трябва да се отпуснат, да имат доверие на половинката си, защото само така се създава истинска и трайна връзка.

КОЗИРОГ

При Козирозите любовта също е сложна материя. Те имат много връзки, които приключват по изключително странен начин – такъв, че бившите партньори повече никога не си проговарят. Основната трудност при Козирозите е това, че не умеят да правят компромиси и трудно променят начина си на живот. Когато обаче заживеят с някой нов човек, той не може да свикне с всичко и все пак иска някаква промяна. Козирозите обаче смятат, че са перфектни във всичко, което е и голямата им грешка. Когато се научат да правят компромиси и да мислят за другия, преди да помислят за себе си, биха имали успех в любовта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com