4-те зодии с непоносими характери

14263
4-те зодии с непоносими характери

Понякога в живота си човек среща хора, с които просто не може да се разбере, колкото и да се опитва. Характерът на човек е изключително важен, а при някои той е просто невъзможен. Ето кои са тези зодии:

ОВЕН: Овните са изключително своенравни личности. Каквото си наумят, това и ще направят, макар че са обещали нещо различно. Изобщо не можеш да излезеш на глава с тях, особено ако тръгнеш да им обясняваш кое е правилно или не. Не си знаят всичко, не приемат съвети от никой друг и трудно можеш да им обясниш, че действат грешно. Освен това са много инатливи, когато се сърдят – това може да продължава с дни и може да се наложи да им се извините сто пъти, преди да ви простят. Но после няма да пропуснат да ви го напомнят при всеки удобен случай.

Ето каква символика носи ДАТАТА ти на раждане (ЧАСТ 1)

Датата, на която всеки човек е роден, не е случайна и съдбата си знае работата. Всяка цифра си има своето значение и подсказва за това ...

ЛЪВ: Лъвовете са измамно спокойни. Всички, които ги познават добре, знаят че често нервничат, бързо се ядосват и правят от мухата слон. Лесно можеш да влезеш в спор с тях, но трудно ще излезеш победител. Лъвовете не отстъпват, дори да знаят, че грешат. Вътрешно се самонавиват, че са прави и че другите са им виновни. В работата си са много стриктни и изпълнителни, но никога не се опитвайте да им вземете мястото, защото ще ви се стовари голям гняв отгоре ви. Трудно е да се разбереш със зодия Лъв, затова не се и опитвайте, а просто изчакайте да мине настроението, в което са и след това направете крачка към тях.

СКОРПИОН: Скорпионите могат да ви скъсат нервите. Почти буквално! Те трудно се навиват да направят нещо ново в живота, колкото и добро да е за тях. Обичат си спокойствието, не предприемат никакви рискове и аргументите им за това са железни. Освен това Скорпионите са и много строги в любовта. Вечно дебнат половинката си, държат нещата изкъсо и стават малко досадни, когато подложат партньора си на кръстосан разпит – къде е бил, с кого е бил и пр. Скорпионите са трудни за съжителство!

КОЗИРОГ: Козирозите не допускат никого до себе си. Те са много потайни личности и никога не могат да бъдат разгадани. Свити са, мълчаливи са и определено не са много дружелюбни към повечето хора. Имат особен характер, не излизат често, стоят си вкъщи и ако са във връзка с човек, който си пада по живота, връзката няма да продължи дълго. Лошото в Козирозите е, че не искат да се променят и сякаш нарочно действат така, че да ги оставят на спокойствие. В любовта са малко пасивни, трудно показват чувства и много дразнят партньорите си, които искат малко откритост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com