4 зодии, които са много раними в любовта

17873
4 зодии, които са много раними в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас приема любовта и изхода от нея по различен начин. Има по-емоционални личности, които цял живот пазят сърцето си да не бъде разбито. Други пък не могат да се доверят повторно след раздяла. Трети просто се страхуват от цялостното преживяване, наречено любов. Тези личности избягват дългосрочното обвързване и от това да се обвързват емоционално с някого друг. Според астролозите тази черта е характерна за няколко зодиакални знака, а дали вие сте сред тях - вижте в следващите редове.

4 зодии, които са много раними в любовта

Телец

Телците обикновено си представят, че връзката им ще бъде вечна и е немислимо да се стига до раздяла. Те се влюбват веднъж в живота. Техният инат и упоритост ще направят всичко по силите си, за да задържат човека до себе си и връзката си здрава. Те вярват в любовта и се стремят към нея, но се страхуват именно от раздялата. И когато тя се случи - те дълго време не могат да проумеят реалността.

Кои са най-страхливите зодии в любовта?

Козирог

Козирозите позволяват на любовта да се настани в живота им, но разбитото им сърце след това се лекува твърде дълго време. Те с години може да не допуснат нов човек до себе си, защото ги е страх от повтарящия се сценарий. След раздяла обвиняват главно себе си, обсебват се в това да проучат и анализират какво могат да променят, какво грешно са казали и направили - а това съсипва психиката им.

Лъв

Представителите на този знак по принцип трудно могат да си признаят и да покажат, че някой ги е изоставил или наранил. Обикновено слагат маската на силни и самоуверени личности, които не се страхуват от нищо. Но дълбоко в себе си знаят, че не е така. И все пак те твърде много обичат тези удоволствия и взаимоотношения с околните, че да не изложат сърцето си на риск отново. Във възстановителния си период обикновено гледат да не се затварят в себе си и да се самосъжаляват, а по-скоро избират хобита и занимания, които да не им напомнят за отишлата си любов.

Кои 3 зодии ще открият голямата си любов до края на 2022?

Скорпион

Колкото и сурови и зли да ви се струват представителите на този знак, те всъщност са много раними. И именно защото се страхуват от това някой да не ги предаде или нарани, те се дистанцират емоционално от околните и си поставят прегради. Също така, Скорпионите се страхуват от това да се сблъскат със собствените си емоции, защото знаят, че ще надделеят пред разума и ще им е още по-трудно да се овладеят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com