4 зодии с НОВИНА през уикенда (10 и 11 октомври)

8502
4 зодии с НОВИНА през уикенда (10 и 11 октомври)
Снимка: Istock/Guliver

Има някои зодии, които ще се радват на щастливи събития през този уикенд. Октомври е пълен с изненади и има време да се случат хубави неща за всяка зодия, но този уикенд ще зарадва тези 4 зодии.

ОВЕН

3-те зодии, които са най-верни в любовта

Има зодии, които предпочитат спокойствието пред интригите, което ги прави идеалните партньори. Можеш да разчиташ на тях, че ще бъдат ве...

Овните могат да се похвалят след този уикенд с ново запознанство или страстна първа среща с човек, с когото отдавна искат да излязат. Ще има романтика, ще има разговори до късно през нощта и ще започнат новата седмица заредени с нови сили и самочувствие, от които отдавна имат нужда. Ще разберат, че човекът, с кого са имали такъв романтичен уикенд, е имал чувства към тях от много дълго време. Затова щастието от тази среща е напълно споделено и може да прерасне в дълга и пълноценна връзка. Очаквайте неочакваното този уикенд!

РАК

Раците имат нужда от нещо, което да ги разтърси и да ги извади от състоянието, в което се намират в момента. Имат нужда от силна емоция, която да им върне радостта и хъса в живота. Този уикенд ще е точно такъв за Раците и новината, която ще научат, ще е свързана с много близък член на семейството, който ще им съобщи нещо невероятно. Ще ги засяга лично и това е най-хубавото, за което могат да се надяват в момента. Раците ще имат незабравим уикенд!

СТРЕЛЕЦ

Добра НОВИНА за тези 4 зодии до края на седмицата

Добрите новини за тези зодии ще донесат много щастие на всяка една от тях. Седмицата ще бъде динамична, наситена със събития и особено...

Много е вероятно Стрелците да бъдат на седмото небе от щастие този уикенд. Може би някои от тях ги очаква вълнуващо пътуване с любимия човек или хубава вечеря, която планират. А може би и нищо не подозират! Много Стрелци ще се сгодят този уикенд и ще бъдат най-щастливите на света, когато дадат или поискат своето най-голямо „ДА“! Ще бъде романтично, ще бъде незабравимо и новата крачка в живота ще им донесе много радост. Време е за нещо ново, посрещнете го с отворени обятия.

КОЗИРОГ

Много Козирози ще преживеят уикенда на живота им. Чудите се какво значи това ли? Има едно нещо, което може да преобърне живота ти, да ти донесе неземно щастие и да се почувстваш по-щастлив от всякога. И това е новината, че ще чакаш бебе! Стрелци, гответе се за голяма емоция, която не може да бъде описана, а само преживяна. Щастливата новина ще бъде истинска радост и за цялото семейство, което прави събитието още по-вълнуващо и запомнящо се.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...