5 начина да спасите връзката си

28263
5 начина да спасите връзката си

Ако не сте щастливи във връзката си или преживявате някакви проблеми в отношенията, не се притеснявайте. Първо, това се случва с повечето двойки ( връзките не винаги са плавни и спокойни). Второ, това лесно може да се промени. По-лесно от колкото предполагате.

Ако нещата помежду ви не вървят добре от много дълго време и не можете да намерите решение да се свържете отново като екип, отделете известно време, за да опитате тези лесни предложения за това как да имате здравословна връзка, за да видите дали има начин да възстановите връзката си по правилния път.

6 типа хора, с които НЕ бива да имате връзка

В началото си всяка една връзка е прекрасна и сякаш нищо никога няма да се обърка. Той е перфектен във всяко едно отношение и всичко е ...

1. Общувайте като екип

Едно от най-лошите неща, които можете да направите, е да излезете, без да общувате открито. Не искате да наранявате чувствата на някого и в същото време трябва да говорите честно защо връзката не работи за вас. Бъдете мили и оформяйте ситуацията по чувствителен начин, така че партньорът ви да е отзивчив, а пространството да бъде безопасно за вас и него да се отворите и споделяте.

2. Кажете "да"

Ако нещата не работят или сте в коловоз, опитайте да донесете някои положителни настроения към връзката. Това може да ви се стори странно. Защо бихте казали" да ", когато чувствате, че връзката ви може да свърши скоро? Бъдете "да" човек за себе си и за партньора си. Опитайте се да намерите отново вълнение и приключение и се опитайте да бъдете по-склонни да помогнете, когато е необходимо.

3. Оставете негативните спомени в миналото

4 неща, които всеки мъж трябва да прави за жена си

Жените често се чувстват недооценени и пренебрегнати във връзката си, дори страдат без да споделят на половинката си каква всъщност е п...

Направете пакт да започнете с чисто начало, за да видите дали все още имате щастливо бъдеще. Един от най-големите проблеми в края на една връзка е, че има толкова много негодувание, враждебност и общо неразположение, че отрицателните мисли изобилстват през целия ден. Ето защо, ако искате да подобрите състоянието на връзката си, опитайте се да забравите негативното и да се фокусирате само върху позитивните отношения.

4. Бъдете търпеливи след голям разговор

Ако имате страхотен разговор, обсъждащ чувствата си, не очаквайте промени за една нощ. Бъдете търпеливи и ако нещата не се подобрят, можете отново да преосмислите връзката. След разговор с партньора ви за това, което не работи или какво ви кара да бъдете нещастни, трябва да бъдете търпеливи, за да дадете възможност на партньора си да направи промените. Да бъдеш търпелив, за да позволиш на партньора си да направи промени в поведението си, е това, което може да направи промяна във връзката.

5. Направете нещо различно и спонтанно

Променете рутината. Тя е едно от нещата, които са най-убийствени за една връзка. Ето защо трябва да се постараете постоянно да вкарвате нещо ново и интересно в отношенията си. Изберете неща, които са забавни и за двамата и се постарайте да ги изпълните, за да внесете повече разнообразие и забавление в отношенията си.

6 изненадващи неща у ЖЕНИТЕ, които силно привличат МЪЖЕТЕ

Повечето от нас смятат, че мъжете забелязват единствено формите на женското тяло, но това не е точно така. Те харесват много неща, за к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...