5-те дами в зодиакалния кръг, които най-често изневеряват

12295
5-те дами в зодиакалния кръг, които най-често изневеряват
Снимка: iStock/Guliver

Да изневерявате на половинката си се оказва една от най-подлите и лоши стъпки, които правите. Това напълно разбива духа и доверието на измамения. Това ще го принуди да се почувства безполезен и безпомощен. Но никога не е негова вина. Определено неверният партньор трябва да бъде този, който трябва да пожъне това, което е посял. И така, много е важно да се пазите от хора, които може да имат склонност към изневера. Точно това е причината да ви представим жените от тези зодии, които най-често са предразположени към изневяра, независимо от чувствата и отношението на пртньора си.

1. Овен

Тези 3 зодии не могат да бъдат верни

Характерът, отношението към партньора, брака, семейството, склонността към изневяра, предателство и лъжа до голяма степен се предопреде...

Известно е, че жените от този знак са особено нетърпеливи. Когато положението е напечено, те се съобразяват единствено с това, което сърцето им иска. И ако последното избере да преследва някой друг, а не партньора си, така да бъде. Никога не спорят по въпроса.

2. Близнаци

Те обичат забавленията, клюките и задявките. Те са много социални и лесно се блазнят от хората. Така че те няма да мислят дълго, преди да изневерят на партньора си. Дори ще им заявят, че веднага ще се разделят. Това, от една страна е добре, тъй като поне не го лъжат.

3. Лъв

Жените Лъв са доста драматични и са склонни да привличат внимание непрекъснато. Ако не получават любовта и вниманието от партньора си, те ще отидат да го търсят някъде другаде, само за да покажат какво пропуска партньорът им.

Ако видите, че жена ви прави ТЕЗИ неща, вероятно си има друг

Ако започвате да усещате промяна в поведението на съпругата ви и отдръпване от нейна страна, нормално е да започнете да се съмнявате в ...

4. Везни

Те са много нерешителни. Сърцето им е на правилното място, но ако изкушението им виси точно пред тях, те ще оставят всичко и ще тръгнат към него. Съвестта им може да ги измъчва многократно, но тяхната нерешителност ще ги накара да изневерят и да бъдат нечестни.

5. Риби

Обикновено известни като прекрасни любовници, жените Риби също са склонни да избягат от реалността и да се скрият във въображаемия свят, който са си изградили. Те изпитват огромен страх от обвързване и за тях измамата изглежда единственият жизнеспособен начин за прекъсване на връзките, без да се налага да се изправят срещу никого.

Въпреки наличието на сериозна и стабилна връзка, тези дами са склонни да пекрачат границата без да им мигне окото. Внимавайте в подбора си на сърдечна компания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com