5-те зодии с любовни ПРОБЛЕМИ през октомври

14445
5-те зодии с любовни ПРОБЛЕМИ през октомври
Снимка: iStock/Guliver

Има няколко зодии, които ще се сблъскат проблеми в любовта през октомври. Ето какво ви чака, ако сте една от тези 5 зодии:

Близнаци

Имате повече свободно време, но не го използвате за любимия човек. Това не остава незабелязано и половинката ви започва да си мисли, че вече не държите на връзката ви така, както преди. Това ще се окаже и причината за промяна в поведението спрямо вас. И ще започнат едни дълги разговори, които може да прераснат в няколко дни, в които ще решите, че искате да сте далеч един от друг. С две думи - възможна е временна раздяла и "почивка" един от друг.

Везни

Някой ще се появи в живота ви и ще ви грабне сърцето... което вече принаджели на човека до вас. Не сте и предполагали, че ще ви се случи такова нещо, но любовта не пита, когато дойде. И няма да е просто страст и привличане, а усещане за цялост и пълно разбирателство. Не се опитвайте да устоите, ще бъде невъзможно. Просто бъдете честни с вашия човек, за да няма наранени.

Стрелец

Ще проведете много сериозен разговор с вашата половинка, в който ще разберете, че плановете ви за бъдещето сериозно се разминават. И това може да се окаже и поводът за вашата раздяла. Единият от двама ви не иска деца, не и в следващите 6-7 години, докато другият си е мечтал за това и си е представял да се случи в близката година. Това силно разочарование ще стане и краят на връзката ви.

Водолей

През октомври ще се почувствате крайно недооценени от човека, когото така силно обичате. Ще ви липсва романтика, ще искате повече излизания, повече жестове и думи, с които да се уверите, че човекът до вас ви желае все така силно. Ще се случи ли това обаче? Вероятно е вашите копнежи да останат неразбрани. В отговор на това ще се затворите в себе си и ще преживеете липсите си сами. До какво ли ще доведе това?

Риби

Ще загубите тръпката към своя човек. И това ще стане изведнъж. Много неочаквано и изненадващо и за двама ви. На пръв поглед няма никакво логично обяснение защо. Понякога просто сърцето престава да обича, без да знае причината за това. Не се натъжавайте, защото в края на ноември ви очаква ново запознанство, а вашият партньор също бързо ще намери своята половинка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com