6 основни трика на фаталните красавици, с които се вкопчват в мъжете

1567
6 основни трика на фаталните красавици, с които се вкопчват в мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Някои от тези техники са доста токсични, но мъжете често са във възторг от дамите, които ги използват.

Фаталната жена като герой-любовник е тип, към който съвременните психолози имат много двусмислено отношение. Този тип е заобиколен от много митове и следователно е обвит в ореол на мистерия, поради което представлява интерес за противоположния пол. Приблизително като Дон Жуан - за дамите.

Всъщност във фаталните жени няма нищо тайно и митично. Освен това, като правило, това са нещастни жени, които не могат да се отпуснат нито за минута, за да не загубят контрол над себе си, над ситуацията или над мъжа. От гледна точка на психологията фаталната жена е пълна невротичка, която привлича абсолютно едни и същи мъже. Но все пак как една фатална жена успява да привлече мъжете?

5 тайни за връзките, които всяка зряла жена знае

1. Умела манипулация

Един от основните трикове на всяка фатална красавица е способността да манипулира другите. Обикновено, такива жени са фини психолози, които добре разбират мъжката природа. Срещайки фатална жена по пътя си, мъжът обикновено осъзнава, че само тя може да го разбере. За да постигнат целите си, те могат да играят различни роли: да бъдат или студени и непревземаеми, или горещи и страстни.

2. Правилно представяне

Фаталната жена е майстор в представянето си от правилен начин. Не можете да отречете чувството ѝ за стил не само по отношение на облеклото, но и на маниерите. В допълнение, тя е професионалист в такава област като женско кокетство и чар. Такава жена изглежда знае собствената си стойност и не се колебае да го декларира.

3. Чувство за хумор и добре развит мироглед

Това е основният минимум на всяка фатална красота. С мъжете трябва да говорите за нещо друго. Задачата на фаталната жена е да накара мъжа да се нуждае от нея. При което самата тя трябва да е на работа през цялото време. Не означава да работиш в офиса 24/7, може и да не работи, но трябва да има хобита, фенове, разни неща. Постоянната заетост от вида "Съжалявам, но хич не ми е до теб сега" привлича мъжете.

Какво трябва да умее да прави истинската жена?

4. Мистериозност

Незаменим атрибут на всяка фатална жена. Освен това си струва да й отдадем почит: тя самата знае как да създаде този воал от мистерия около собствената си личност. Подценяване, намеци, манипулация, постоянна заетост - всичко влиза в действие, така че мъжът да има правилното впечатление.

5. Сексуалност

Без него не може, ако говорим за фатална жена. Тази дама може да бъде поддръжник на всякакви сексуални експерименти и благодарение на това тя, разбира се, става още по-неустоима в очите на противоположния пол. А фаталната жена не търси правни отношения. Тя изобщо не се интересува от законна връзка - тя си е самодостатъчна. Една жена, която не мечтае за брак, е двойно секси за всеки мъж.

6. Фриволност

Фаталната жена винаги е малко фриволна, което означава, че тя има характер, самочувствие, добри актьорски умения и желание да направи живота си непредсказуем, интересен, многостранен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com