6 портфейла, които привличат бедността

3583
6 портфейла, които привличат бедността
Снимка: iStock/Guliver

Портфейлът е повече от просто място за съхранение на вашите карти и монети. Това е и най-мощният финансов талисман, който, за съжаление, може да се превърне от приятел във враг. Експерти в областта на биоенергетиката разказаха в кога се случва това.

Ако искате да направите портфейла си мощен магнит за пари, поставете в него един паричен талисман. Също така помнете кой портфейл ще изплаши късмета.

Скъсан портфейл

Опитайте се да купувате нов портфейл всеки път, когато вашият се повреди. Колкото по-дълго се разхождате със скъсан или парцалив портфейл, толкова повече той се превръща в антиталисман. С течение на времето парите и картите може да започнат да изчезват от него. С една дума, това ще ви донесе много проблеми.

Ако можете да преглътнете малки удари по портфейла си, тогава дупките определено показват, че финансовият късмет тече далеч от вас.

Най-лесният ритуал за привличане на ПАРИ, който действа безотказно

Чужд портфейл

Ако започнете да използвате чужд портфейл, не очаквайте нищо добро. Няма значение дали е на ваш приятел, баща или дете. Ако е бил използван от друг човек, значи вече е наситен с неговата енергия. Промяната на собственика не обвързва портфейла с ново лице. Той продължава да принадлежи на този, който е започнал да го използва от самото начало.

Особено опасни са портфейлите, намерени на улицата. Бъдете внимателни с тях, тъй като те могат да носят огромна опасност. Не знаеш на кого принадлежи или е принадлежал. Може дори да бъде прокълнат. Ако в него има пари, по-добре не ги ползвайте, а опитайте да върнете всичко намерено на собственика.

Портфейл с опасни предмети вътре

Винаги следете какво има в портфейла ви. В никакъв случай не поставяйте в него боклук, кредитни карти със задължения, снимки. Всичко това значително намалява благотворния ефект на портфейла върху вашия финансов късмет. Бъдете внимателни.

ТОП 10 на най-верните инструкции за привличане на пари в дома

Празен портфейл

Никога не оставяйте портфейла си празен. Трябва да съдържа поне няколко монети. Желателно е да има и хартиени банкноти. Когато портфейлът е празен, той веднага започва да работи срещу вас, действайки като финансова котва.

Не е достатъчно само да поставите банкноти в него. Важно е да са изправени и поставени внимателно. Не сгъвайте пари, не мачкайте. Това също може да повлияе негативно на финансовия късмет.

Кариран портфейл

Този модел символизира скованост. Може да блокира финансовите потоци и да ви лиши от късмет. Най-добрият модел за портфейл е на точки. Но някои експерти съветват да изберете портфейл от най-строгия тип.

Малък и/или кръгъл портфейл

Малките портфейли ви принуждават да сгъвате банкнотите и това, както беше написано по-горе, е просто неприемливо. Кръглата форма на портфейла, според експерти в областта на биоенергията, плаши финансовия късмет. Изберете правоъгълни портфейли. Те са най-добрите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com