6-те най-досадни подаръка за Коледа

12084
6-те най-досадни подаръка за Коледа
Снимка: iStock/Guliver

Подаръците са нещо, което би трябвало да зарадва всеки един човек, но има такива, които са се превърнали в такова клише, че е по-добре да ги избягвате, за да не разочаровате някой. Ето кои са подаръците, които се смятат за най-често подарявани и най-досадни за всички.

1. Парфюм – това може би е един от подаръците, които човек купува, само защото не се сеща за нищо друго. Всеки човек си имат много индивидуални предпочитания за аромати и много трудно можете да нацелите вкуса на някого. Обикновено парфюмите, които получаваме, просто оставяме за подарък за друг човек и така и никога не ги използваме.

3 коледни подаръка, които не струват нищо

Понякога най-ценните подаръци са тези, за които сме се постарали и не сме купили от някой магазин. Всяка Коледа си подаряваме сходни по...

2. Ваучер за магазин или мол – отново подарък, който всъщност е равносилен на това да подариш пари – никаква креативност! Много хора не обичат да им подаряват ваучери, защото магазинът, за който са, може да не им харесва и освен това смятат този подарък за лишен от всякакво лично отношение.  

3. Портмоне или колан – това е подарък, който подаряваме, когато често не знаем какво друго да измислим. Всеки човек предпочита да си купува определен вид портомоне, удобно за самия него, и често нашият подарък не съвпада с това, което би използвал. Много често такива подаръци просто остават да събират прах в някой шкаф и не се използват.

4. Картина или друго украшение за дома – Коледа е повече време, в което да помислим за това какво би зарадвало човек, а не какво би стояло добре в дома му. Предметите, които са само за украса, не носят радост на човека, на когото сте ги подарили. Понякога е по-добре да подарите една бутилка вино и хубав шоколад, за да може човек поне да се порадва и да се поглези с нещо вкусно, подарено за самия него.

5. Кухненска посуда – домакините ще ни разберат! Едно от най-неприятните неща, които една жена може да получи за Коледа, е тиган или комплект чаши за вино. Най-вероятно всеки у дома си има комплект чаши за вино и няма нужда от още, които само да се чуди къде да прибере. Да не говорим за подарък тиган... вероятно едно от най-неуместните неща, които можеш да подариш на една жена.

7 подаръка, които носят лош късмет

Има подаръци, които може да са крайно неподходящи, особено ако сте наясно каква е символиката им и защо не бива да се подаряват. Ето ко...

6. Готови козметични комплекти от магазина – всички знаем, че по Коледа много козметични марки пускат комплекти – несесери с дезодоранти, душ гелове и лосиони за тяло. Особено, ако марките са масови – такива, които всеки има в банята си, подаръкът се оказва лишен от всякаква креативност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com