6-те водачи в листата на отмъсителите в зодиака

8469
6-те водачи в листата на отмъсителите в зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Нормално е всички знаци на зодиака да се обиждат понякога, но само някои от тях никога не забравят обидите и винаги таят мисълта за отмъщението.

Има и такива, които винаги прощават и забравят за обидата, но за редица хора, родени под определени съзвездия, това е особено трудно.

Скорпиони

Славата на най -отмъстителна зодия по право принадлежи на Скорпион. Известни със своята страст, те просто не могат да се откажат от обидата, помнят причиненото им зло в най-малките подробности. Игнорирането само ги изнервя допълнително и претенциите започват да се трупат. Те не просто си спомнят тези, които са ги засегнали - те внимателно кроят планове за отмъщение и никога не пропускат шанса да наранят по -болезнено, дори това да е някой от близките им.

Везни

Везните се възприемат като спокоен и уравновесен знак, но нищо човешко не им е чуждо. Те помнят много добре кой ги е обидил, но отвън това е възможно да не личи по никакъв начин - те ще запазят целия си гняв и тайни планове за отмъщение дълбоко в себе си. Вместо открито да се изправят срещу виновника за лошото си настроение, те могат да изведат гнева си върху обекти без думи, да ударят боксова круша или да счупят чиния от гняв.

Телец

Злобата е за Телец. Те никога няма да забравят онзи, който им е причинил нещо неприятно. Във всяко тяхно действие те ще виждат само минуси, спомените за които с радост ще запазят в паметта и ще подредят в свободното си време. Обикновено никой не може да излезе от тайния им черен списък.

Овен

Овните не са толкова отмъстителни, колкото другите знаци на зодиака, и могат незабавно да говорят с натрапника, ако нещо не им подхожда. Ако обаче първоначално не се извинят и се преструват, че нищо не се е случило, очаквайте неприятности. Те знаят как да прощават, но са толкова отмъстителни, че доверието им ще трябва да бъде спечелено отново през годините.

Това са едни от НАЙ-уязвимите зодии

Дневен любовен хороскоп за днес, 15 ОКТОМВРИ

Овен Вероятността да прекарате днешния ден извън града е наистина голяма. Ще имате малки конфликти с половинката, но нищо сериозно, ко...

Козирози

Чувствителността не е характерна за Козирозите, ако това не се отнася за нещата, които са най-важни за тях, хората и тяхната работа. Ето защо в живота те не са отмъстителни, но никога няма да простят на своя колега или шеф, който ги е „препънал“ и ще направят всичко, за да си отмъстят - поне за дреболии.

Лъвове

Лъвовете изглежда са дружелюбни, затова винаги са заобиколени от много приятели и познати. Но това не важи за тези, които са ги обидили. Лъвовете лесно ги изхвърлят от живота си и не се притесняват за това. Трудно е да се възвърне доверието им, но е възможно.

Останалите зодии също не са толкова сладки, колкото изглеждат. Но те прощават по-бързо и не трупат зли спомени и негодувание в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...