6 зодии, които вечно не си взимат поука от грешките си

15341
6 зодии, които вечно не си взимат поука от грешките си
Снимка: Pexels

В Зодиака се наблюдава баланс: представителите на половината от зодиакалните знаци приемат, че са допускат по-значими или по-несъществени грешки, анализират причините за провалите си и се стараят да не изпадат отново в конфузни ситуации. Съвсем друго е поведението на представителите от останалите 6 зодии, обединени от неосъзнаването или нежеланието да си признават грешките, повтаряйки ги наново и наново, с всички произтичащи от това негативни за битието им последици. Разбира се, в поведението на втората група индивиди се наблюдават характерни за съответната зодия нюанси, с които ще ви запознаем по-долу.

Зодия Водолей

Духът на Водолеите се рее свободно, подтиквайки ги да експериментират в най-разнообразни области, без обаче, да са обмислили задълбочено резултатите от своите постъпки. На практика, те пропускат детайлите, след което вероятността да допуснат грешки се увеличава многократно. При това, те не обръщат внимание на предупредителни забележки на техни приятели или колеги, защото не вярват в добронамереността им.

ГРЕШКИТЕ, които всеки допуска, докато избира бански

Ето, че дойде времето, в което дамите да се заловят с избора на бански костюми. Ако си мислите, че това е лесна задача, грешите. На паз...

Зодия Телец

По-особено е поведението на Телците, които дълбоко в себе си усещат грешките в постъпките си, но живеят в страх от мисълта, че не са в състояние ефикасно да ги преодоляват, така че не правят дори опити в това отношение, продължавайки безразсъдно в грешната посока.

Зодия Овен

Овните имат огромно его, което пречи да понасят наставления или критики – те се считат за безгрешни и не осъзнават задаващи се провали. Работоспособността им има положителен ефект, само ако са инструктирани ненатрапчиво, защото няма да си признаят, че са сгрешили в професионален аспект. Непреклонни са и когато взимат спорни решения, касаещи житейското им битие и не поглеждат назад.

Зодия Риби

Бившата любов най-често се връща в живота на тези три знака на зодиака

Мислехте, че можете да излезете от старата връзка цели и невредими, но определено сте сгрешили. По същата логика мислехте, че сте успел...

Ярко изразената емоционалност при Рибите се оказва преграда пред здравия им разум да не бъдат манипулирани. А когато осъзнаят фактическото положение на нещата, остават дълбоко разочаровани и наранени, но са готови да простят на подвелия ги индивид, загърбвайки миналото, и да продължат оптимистично напред, недопускайки възможността от нови житейски разочарования.

Зодия Везни

Везните не дооценяват навреме ситуациите около тях, при които могат да постъпят погрешно. Считат се недосегаеми в допускането на съдбовни грешки, с които се сблъскват техни близки, приятели или познати. Затова приемат добронамерено критиките относно постъпките си, но не напускат никога ореола на своята безпогрешност.

Зодия Стрелец

Гордостта на Стрелците е причина да се зареждат силно негативно към онези, които изтъкват грешките им. По правило, те не си ги признават и се аргументират ожесточено, че действията са действали именно в правилната посока, а понякога да готови и на манипулации, за да прикрият грешките си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com