7 аксесоара, без които не можеш това лято

1236
7 аксесоара, без които не можеш това лято
Снимка: iStock

Лятото отдавна е в разгара си и всяка от нас с нетърпение очаква да се наслади на слънчевите лъчи на морския бряг с чаша разхладителна напитка. Почивка, за която трябват доста приготовления, за да бъдем наистина неотразими и да се открояваме в тълпата. Аксесоарите, които трябва да допълват визията ви това лято трябва да са едновременно цветни, свежи и малко шантави. Само така можете да бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани. Ето и 7 от тях, които са хит за този сезон.

1. Плажната чанта е неизменен аксесоар през лятото, но тази година тя  трябва да бъде шарена и по-интересна и доста по-различна от класическата. Ето защо можете смело да заложите на такава, която е с формата на куче, или котка, може да има кръгла форма или да е във вид на червило. Просто експериментирайте и знайте, че колкото по-шантави са формата и цвета на чантата, толкова повече погледи ще привлечете.

7-те необичайни тайни за красота на Мерилин Монро

2. Какво е лятото без любимите ни сандали, които са в различни цветове, с множество каишки около глезена и пръстите. Това лято обаче е добре да заложите на малко по-различната им визия, която се дължи на токчетата, които са с нестандартна форма и ще превърнат иначе обикновената обувка в хита на сезона.

3. Наред с екстравагантните сандали и чанта, неизменна част от визията ви това лято трябва да бъде и шапката с широка периферия, която никога не излиза от мода. Освен, че ще предпази лицето и косата ви от силното слънце, тя ще внесе и известна доза драматизъм във визията ви, ще ви направи по-загадъчни и привлекателни.

4. Широкият колан е много модерен този сезон и допълва перфектно всяка рокля, туника или потник. Различното в дизайна на този аксесоар тази година е огромното разнообразие от модели, както и техния стил, който дизайнерите са се постарали да прилича на бижу.

Любопитни факти и критерии за женската красота

5. Друг много важен аксесоар това лято са разноцветните пластмасови бижута, които са нестандартни и закачливи и които много добре ще допълнят прекрасната ви визия. Изберете качествени бижута, направени от синтетичен материал в подходящ за тоалета ви цвят.

6. И като става въпрос за бижута, няма как да пренебрегнем масивните пръстени, които са хит през този сезон. При избора си можете да се спрете на моделите с различни мотиви и големи цветни камъни.

7. Cover-up на плажа тази година включва всички модели с ресни, мрежа и голямо деколте, които можете да носите върху банския си. Освен тях можете да се спрете и на ленените бохо шик рокли, които също са много красиви и удобни и ще ви направят неотразими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com