7 големи компании, за които можете да работите от вкъщи

18711
7 големи компании, за които можете да работите от вкъщи

В много от големите компании по света вече е модерно да се предлага не само гъвкаво работно време, а и възможност за дистанционна работа. Това е добре и за самите фирми, тъй като си спестяват някои от разходите за поддръжка на офиси на различни места. Но е добре и за служителите, които предпочитат комфорта на дома си. Ето кои са някои от гигантите, за които бихте могли да работите по пижама вкъщи:

Apple

10 забавни закони за работата

1. Закон на Слаус: Ако вършиш някаква работа прекалено добре, няма да можеш да се отървеш от нея. 2. Закон на Франко за работното мяс...

Техническият гигант Apple предлага позиция „съветник от вкъщи”, при която служителите могат да работят с клиенти дистанционно. Според описанието, тази роля позволява на служителите да говорят за технологии с клиентите на разбираем език, настанени удобно в дома си.

Xerox

Xerox има голяма програма за 8 хиляди служители, които работят дистанционно, позната като „Виртуалната работна сила”. Те изпълняват много функции, включително работа с клиенти, техническа поддръжка, контрол на качеството, софтуерно развитие и много други. Компанията отчита много ползи от програмата: по-малко разходи за път от и към работа, удобна работна среда и по-добър баланс с личния живот. Така служителите са по-удовлетворени.

Dell

От работа вкъщи могат да се припечелват около 400 лева

Наетите надомни работници могат да си докарат месечно около 400 лв., работейки и събота, и неделя. Самонаетите работници могат да изкар...

Въпреки, че седалището на Dell е в Раунд Рок, Тексас, компанията предлага гъвкаво и половин работно време, дистанционна работа, подялба на работата, и намалени работни седмици.

Кои са останалите разберете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com