7 неща, които да НЕ правите през 2021-ва, годината на Вола

62308
7 неща, които да НЕ правите през 2021-ва, годината на Вола
Снимка: Gettyimages

Според китайския хороскоп 2021 година е годината на Белия Метален Вол – година, която се очаква да бъде по-добра от 2020-та и да ни донесе повече положителни емоции. Волът е символ на сила и увереност, което означава, че по-лесно ще се справяме с трудности, ако изобщо годината ни постави пред такива. Очаква ни и повече късмет, а ето какво не бива да правим, ако искаме годината ни е да още по-успешна от предишната.

1. Да прощаваме на тези, които не заслужават – през годината на Вола е добре да осъзнаем добре, че има хора, които просто не заслужават да бъдат в живота ни. Не бива да сме прекалено наивни и да прощаваме на всеки, който ни донесе зло в живота. По-скоро трябва адекватно да преценяваме кои хора ни носят добро и да оставим тях в живота си.

Китайски хороскоп: Как да определите елемента си по дата на раждане (ЧАСТ I)

Източната философия се е развила през вековете и благодарение на мъдростта на поколенията всеки може да научи много за себе си. Експерт...

2. Да взимаме прибързани решения – през 2021 година трябва много внимателно да обмисляме решенията си, особено тези свързани с големи финансови промени – покупка на жилище или кола например. Трябва да знаем с какво разполагаме и дали ще можем да се справим, чак след това да вземем решение.

3. Да оставяме недовършени планове и задачи – трябва добре да помислим какво искаме да постигнем през следващата година и да го направим, ако веднъж вече сме решили. Ако оставим плановете си недовършени, никога няма да ги осъществим – затова започнете ли нещо, довършете го до края на годината.

4. Да се връщаме назад в любовта – това е голяма грешка във всеки един етап от живота ни, но тази година последствията може да са по-сериозни и задълбочени. Оставете любовите от миналото си там, където им е мястото и не се доверявайте, ако някой ви е казал, че се е променил  и иска да опитате отново.

5. Да подклаждаме ниското си самочувствие – това е годината, в която съмненията в самите нас могат да бъдат пагубни за личността ни. През тази година трябва да се по-уверени от всякога, ако искаме да имаме щастлив живот и да развиваме себе си като личности в най-различни посоки. Успехите са ни в кърпа вързани, само ако запазим самочувствието и себеоценката си на ниво!

7-те зодии с вълшебна НОВИНА до Коледа

Коледа е толкова близо, а има още толкова неща, които могат да се случат в живота ни! Някои зодии могат да очакват вълнуващи новини, ко...

6. Да се обръщаме срещу семейството си – знам, че това може да ви звучи невъзможно в момента, но годината може да ни постави пред сериозни изпитания, свързани с близките и семейството ни. Каквото и да се случи, помнете никога да не обръщате гръб на семейството си, а просто да се опитате да простите или да разберете. Ако се скарате с близките си, възможно е с години наред да не си проговорите отново, затова бъдете много внимателни.

7. Да изпускаме важни работни ангажименти – никога не пропускайте работни ангажименти, дори те да са на другия край на света. Ако сте постоянни и сериозни в работата си, в края на 2021 година ви очаква голямо повишение – както в позицията, на която работите, така и във възнаграждението, което ще получавате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно