7 тайни за перфектната кожа на Анджелина Джоли и защо не си сменя дерматолога

6684
7 тайни за перфектната кожа на Анджелина Джоли и защо не си сменя дерматолога
Снимка: Getty Images/Guliver

Всяка дама би искала да има красотата и меката маслинена кожа на актрисата и режисьор Анджелина Джоли. Интересно е да се каже, че Анджелина е на мнение, че човек е най-важно да има блестящ ум и развит интелект. Само тогава той ще изглежда още по-привлекателен и обаятелен.

Не е достатъчно да облечеш някоя хубава рокля, важното е да имаш собствено мнение и независимост. Известната актриса съветва хората да не ги е страх от остаряването, защото и то си има някакъв чар. Колкото по-възрастен е човек, толкова повече има на какво да се радва - тя визира децата и внуците.

А сега е време да разберем как и защо Джоли изглежда все така зашеметяващо и да ден днешен.

1. Посещава дерматолог от 11-годишна

И до днес Джоли ходи при един и същи дерматолог. Тя се казва Ронда Ранд и не я е сменяла до ден днешен. От малка Анджелина е научена да не ходи с тежки гримове и да разчита предимно на естествената си красота, която тя притежава в изобилие.

2. Винаги използва предпазващ или слънцезащитен крем

Актрисата стриктно пази своята кожа от вредните слънчеви лъчи. Тя е наясно, че те могат да доведат до увреждане на кожата й и постоянно ги слага по лицето си. И резултатите са видими - кожата й е гладка и бръчките й не си личат.

Може би се чудите защо актрисата винаги носи шапки? Отново е свързано с пазенето от вредните слънчеви лъчи. А когато се прибира у дома, тя винаги хидратира тялото си, което е превенция за ранното стареене.

3. Балансирано гримиране

Тя не прекалява с гримирането и винаги гледа да подчертае само една нейна черта, която се харесва най-много. Например набляга само на очната линия, а друг път акцентира предимно на устните си. Анджелина е на мнение, че ако подчертава всичките си красиви черти, може да се претрупа и тогава ще изглежда нелепо. Актрисата предпочита да се гримира сама, а не да ползва услугите на гримьор.

4. Анджелина не е привърженичка на корекциите

Тя няма нужда да прави подобрения по тялото си. Но и не осъжда жените, които се опитват да й подражават, подлагайки се на операции. Тя не иска да се подлага на никакви интервенции, защото знае, че притежава естествена и неподправена красота. Единственото, което е използвала по време на бременността си са лазерните процедури, когато по лицето й са се появили тъмни петънца.

5. Носи малко грим

Само когато е на работа тя се гримира. През останалото време предпочита да ходи без грим, а на нея й отива. Когато ползва гримове, тя предпочита леките продукти, които се свалят лесно и са безвредни.

6. Елементарна грижа за кожата

Дерматоложката й споделя, че Джоли има идеална кожа, наследена от майка й. Естествената й красота й позволява да не стои дълги часове пред огледалото. Поддръжката й се свежда предимно до предпазните кремове против слънце и правилното почистване на кожата с естествени продукти.

7. Чувства се комфортно в кожата си

Тя се смята за красива, а това я прави още по-красива. Има си индивидуален стил на красота и се гордее с него. Тя обича, когато хората около нея имат собствен стил на красота и ги адмирира. Натъжава се, когато усети, че някой не се чувства добре от това как изглежда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com