X
 
 

8 типа хора, които задължително да избягвате

13816 0
8 типа хора, които задължително да избягвате
Характерите на приятелите ни разкриват много за самите нас. Хората, които ежедневно се намират най-близо до вас, ви правят различни. По добър и по лош начин.

В днешно време е трудно човек да открие страхотни нови връзки и ценни личности, които да добави във вътрешния си кръг. Много по-лесно е обаче да се освободим от присъствието на хората, които ни вредят, пише Inc.com. От изданието дават примери за типовете личности, които да избягваме:

13 глезотии, които големите компании осигуряват на служителите си

Прекарваме по-голямата част от деня си на работа, затова е нормално да искаме там да ни е комфортно и приятно. А екстрите, които предла...

1. Дяволските защитници. Става дума за тези хора, които рядко се застъпват за нещо друго освен за собственото си его и гледна точка. Освен това се пазете от мрачните пророци, които винаги предвиждат, че нещо лошо да се случи, изхождайки само от личния си опит. Вашите резултати могат да са коренно различни, просто защото вие сте отделен човек, не тях.

2. Ревностните фенове. Те са хората, които мислят, че всяка ваша идея и всяко дело са невероятни, изумителни, недостижими. Безусловното възхищение е забавно, но рядко е полезно. Никой от нас не е толкова умен и талантлив. Често разбираме нещата погрешно и се проваляме, но не го осъзнаваме, докато някой друг не ни го каже.

3. Вътрешните клюкари. Става дума за онзи тип хора, който не може да устои да не разбере някаква вътрешна информация и клюки. Те искат да знаят причината за решението на всеки, мотивацията зад действията му. Проблемът е, че този човек ви снабдява с любопитни новини за другите, като същевременно снабдява тях с любопитни новини за вас.

4. Свръхегоисти. Хората във вътрешния ви кръг трябва да пазят гърба ви. Свръхегоистите са тези, които...ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Цитатите, които ще ви мотивират за работа

Усещате напрежение и умора и ви се струва, че времето до края на работния ден направо се влачи? Имате нужда от спешна доза мотивация....

Actualno.com

Етикети: