90-минутен план да го накараш да се влюби в теб

3605
90-минутен план да го накараш да се влюби в теб
Снимка: iStock/Guliver

Можеш да накараш мъжа на мечтите си да се влюби в теб! Лесно е – можеш да го направиш само за час и половина. Чудиш се как? Николас Бутман е автор на книгата "Как да накараш някого да се влюби в теб за 90 минути и по-малко". Той е създал перфектната формула за изпълнението на тази задача. Искаш ли да я тестваш? Набележи целта си и засичай!

0 до 5 минути - първи впечатления

Разбери – харесваш ли го или си влюбена в него?

От далечни времена хората са имали нужда от половинка, семейство, деца...   И откакто съществува обществото като общество, съ...

Добре знаеш, че първото впечатление е много важно, нали? Преди да се доближиш до обекта на твоето привличане изправила максимално тялото си. На подсъзнателно ниво мъжът търси доброто здраве в една жена, така че ако си с прегърбената стойка – това може да му даде лош сигнал. Припомни си някой вълшебен момент, когато си се чувствала фантастично – ако си с вътрешна позитивна нагласа, това ще проличи и на лицето ти. Леко приведи глава – това ще ти помогне да изглеждаш приятелски настроена и земна. Хвърляй му възможно най-много погледи. Зрителният контакт винаги е бил един от най-добрите начини за флиртуване. Задръж поглед върху неговия за секунди, след това го отмести. Повтори това няколко пъти. Гледането в очите говори също за това, че може да ти има доверие.

5 до 10 минути - подходът

Първата крачка винаги е най-трудна. Ако си по-смела – директно се приближи и започни да водиш неангажиращ разговор. Ако не ти се ще да подхванеш разговора първа, разчупи леда, като поискаш от него някакъв съвет.

Докато слушаш обясненията му и кимаш леко с глава го попитай например дали мисли, че бихте могли да се видите на кафе. По този начин зададен въпрос просто няма как да получи отказ, а и твоето кимане с глава го прави по-склонен да каже да.

10 до 30 минути - нагласата

Кои са 5 –те зодии, които се влюбват най-бързо?

Някои хора несъмнено се влюбват по-бързо от други. Това на практика не е проблем, защото няма по-хубаво нещо от любовта. Лошото на влюб...

Начинът, по който реагираме на хората, е основан най-вече на това, което виждаме, което значи, че трябва да включиш езика на тялото си. Недей да кръстосваш ръце и крака, а се наклони леко към него, забави си движенията и дръж раменете си отпуснати. Хората обикновено са склонни да отговарят на емоциите на другите - ако се усмихваш, вероятно и той ще се усмихва. Наричай го по име – това ласкае егото му. Покажи му, че си приличате. Хората най-често харесват такива, подобни на самите тях. Покажи сходство, като възможно най-много пъти в разговора повториш “аз също”.

30 до 60 минути - химия

Подражавай му, за да те почувства по-близка. Когато той движи своята лява ръка, ти движи дясната си. Ако се наведе напред, направи и ти същото. Колкото повече се доближиш до неговите начин на говорене, накланянето на главата, дишането, израженията, силата на гласа и тона, толкова по-бързо ще се сближите.

60 до 70 минути - флиртуване

Ако успееш да създадеш впечатление, че си организирана и дейна жена, в това време той ще те иска повече. Ако те покани да се видите във вторник, кажи му, че не можеш тогава, но ще разместиш програмата си и може да се видите в сряда. Загадъчността и самоувереността са качества, възбуждащи желанието.

Кои 3 зодии се влюбват рядко, но за цял ЖИВОТ

Сред зодиите има и такива, които се влюбват много лесно и бързо. Те, като че ли непрестанно са заплетени в някаква любовна авантюра, от...

70 до 90 минути - близост

По визията преценяваме привлекателен ли е някой или не. За влюбване обаче можем да говорим, едва когато вече сме разговаряли с него. Действайте постепенно. Задълбочавайте все повече и повече разговора. Бъдете инициативна и отпусната – доверете му се и му разкажете нещо по-лично за себе си. Изчакайте и той да направи същото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com