Actualno.com вече и с нова видео секция

7386
Actualno.com вече и с нова видео секция

За да придобие още по-завършен вид, от днес Actualno.com стартира и нова видео секция. Можете да я намерите като кликнете на обозначението „Видео”, което се намира на първата лента със секции на заглавната страница на нашия сайт.

Водени от стремежа за развитие и усъвършенстване, разработихме тази нова придобивка за Вас, нашите читатели. Така „затваряме” информационния кръг и предлагаме още един бонус – звук и картина от актуалните събития на деня, любопитната част от живота и шоубизнеса. С тази видео секция Actualno.com (video.actualno.com) става още по-завършен информационен канал, който се надяваме да бъде предпочитаният от Вас избор за ежедневно информационно, културно и лайфстайл осведомяване.

Actualno.com вече и със страхотно приложение за Android

Вслушахме се в многото ви препоръки и желания да направим приложение за Android и ето, че то е готово. Приложението поддържа версия And...

Тъй като имаме желание винаги да Ви предоставяме „Новините на минутата”, преди месец пуснахме своята нова мобилна версия. Вслушахме се във вашите препоръки за оптимизацията й, както и за създаването на приложение за Android, което е активно от средата на миналия месец.

Знаем, че има още много неща, които да се оптимизират по видео секцията, но не спираме работа в тази посока. Надяваме се и Вие, уважаеми читатели, да ни помогнете с вашите препоръки и забележки.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com