Ако видите, че жена ви прави ТЕЗИ неща, вероятно си има друг

13560
Ако видите, че жена ви прави ТЕЗИ неща, вероятно си има друг
Снимка: iStock/Guliver

Ако започвате да усещате промяна в поведението на съпругата ви и отдръпване от нейна страна, нормално е да започнете да се съмнявате в лоялността й. Не винаги обаче става въпрос задължително за изневяра, ситуацията може да е породена от проблеми в работата, с други членове от семейството, с приятели и др. Но някои от факторите клонят подозренията към изневяра. Нека да видим за какво да следите при подобна смяна на поведението:

Закъсняване след работа

Ето защо НИКОГА да не чакате мъж, който си има друга жена

Любовните взаимоотношения в нашето съвремие стават все по-заплетени, все по-изкривени и сложни. Но ако откриете истинската любов, си за...

Ако жена ви досега се е прибирала навреме, а напоследък все по-често закъснява с час, дори и повече, то червената ламипчка трябва да светне. Попитайте я нормално защо закъснява толкова много, какво прави през това време и др. Също така, ако след тези „извънредни часове“ в работата заплатата й не се повиши, най-вероятно ви лъже.

Постоянно е на телефона си

Ако жена ви държи телефона си далеч от вас, постоянно е на него и се усмихва на екрана, то най-вероятно някой поддържа интереса й. Преди не е било проблем да се ровичкате в телефона, а сега вече прави сериозни скандали само ако се доближите до него. Помислете над тези фактори и поговорете искрено с нея за съмненията си, без задължително да я обвинявате в изневяра.

Престава да ви се сърди и да прави проблеми за някои неща

5 знака, които издават изневярата на мъжа

Всяка жена поне веднъж си е задавала въпроса дали партньорът ѝ изневерява. Не е трудно да се забележи мъжката изневяра. Необходимо е е...

Преди съпругата ви се е сърдила за незначителни неща, правила ви е проблеми относно неща, които ви е помолила да свършите, а вие не сте го направили. Но сега вече не е така, не я интересува дали сте завършили задачите, не ви се сърди за неща, които преди биха я подразнили сериозно. Това нейно спокойствие може да се дължи на факта, че някой друг държи мислите й будни и тя е съсредоточила енергията си върху него, а вас поставя на заден план. 

Купува си по-секси бельо и започва да му обръща сериозно внимание

Ако жена ви все по-често се връща вкъщи с нови покупки, главно от секси дантелено бельо, но не ги показва пред вас в интимните ви отношения, е възможно да ги пази за някой друг. Вече започва да се поддържа много повече, епилира се често, докато преди не е обръщала такова голямо внимание на появилите се косъмчета по краката например, не е обръщала внимание на цвета на бельото и дали се съчетава. Не можете обаче заради този признак да я обвините в измяна, защото тя остава невинна до доказване на противното. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com