Американец беше осъден да заведе жена си на романтична вечеря

7652
Американец беше осъден да заведе жена си на романтична вечеря

Американец от щата Флорида беше осъден да заведе жена си на романтична вечеря и на боулинг, след опит за насилствено поведение, съобщи телевизионният канал "Фокс нюз".

47-годишният Джоузеф Брей имал остър конфликт с половинката си, след като забравил да й честити рождения ден. Тя му казала няколко обидни слова, а Джоузеф я повалил на леглото и замахнал да я удари, но се възпрял. Въпреки това бил арестуван по сигнал на жената.

Бебе усмърти змия - отхапа й главата

Схватката между змия и бебе в израелски град завършила неочаквано с фатален изход за влечугото, след като малчуганът й отхапал главата,...

Съдията в град Форт Лодърдейл Джон Хърли запитал госпожа Брей дали е била бита преди и дали се чувствала застрашена от съпруга си. И на двата въпроса тя отговорила отрицателно.

Съдия Хърли попитал тъжителката кой е любимият й ресторант и кое е любимото й хоби. "Червеният рак" и боулинга", отговорила жената. Тогава магистратът постановил обвиняемият да купи букет цветя, да се облече официално и да изведе половинката си на романтична вечеря в опоменатия ресторант и на боулинг.

Двойката била задължена да посети и брачен консултант една седмица след "изтърпяването на наказанието" във въпросната нощ. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com