Астрология: Какво означава ендогенен месец и година?

4128
Астрология: Какво означава ендогенен месец и година?
Снимка: iStock/Guliver

Ендогенната година е цикъл, който започва от датата на раждане и продължава точно една година.

Eндогенна година

В Астрологията има много аспекти и понятия, които не са толкова лесни за дешифриране. Има обаче нещо, което може да се разбере. Тоест, ако сте родени на 17 март, тогава ендогенната година ще приключи на 16 март и тогава ще започне нов цикъл.

Ендогенният месец не започва от първия ден, а от датата на вашето раждане. Например от всеки 17-и ден на всеки месец. Така че всеки месец има своя собствена вибрация, която е отговорна за определените аспекти от живота. Ще ви кажем какво да правите, както и кои зони е най-добре да промените.

1-ви месец

През първия месец наталното Слънце се свързва с транзита. По това време има мощен прилив на енергия, благодарение на който си струва да започнете нов бизнес.

Приливът на енергия също може да има положителен ефект върху авторитета – те могат да видят лидер във вас, също през този период човек може да бъде подложен на доста силно желание по някакъв начин да промени външния си вид.

2-ри месец

На преден план излизат въпроси, свързани с имуществото и парите. Този месец е най-доброто време за пазаруване, закупуване на нещо скъпо и заслужаващо внимание. Периодът е най-благоприятен за инвестиране на пари с цел увеличаване на капитала. Големите покупки, направени през този месец, ще донесат най-голяма полза.

3-ти месец

И третият месец след рождения ден трябва да бъде посветен на изучаване, тъй като информацията не само ще бъде усвоена, но и полезна. Този месец винаги ще има късмет в образователните дела, в сделките и договорите. Комуникационната зона също се активира, тогава човекът говори повече от обикновено.

4-ти месец

Струва си да отделите време на семейството, да прекарате време с родители и деца, а също и да обърнете внимание на комфорта в къщата. Между другото, мама ще изисква специално внимание, в никакъв случай не й отказвайте. А що се отнася до новите начала, по-добре е да ги отложите, без да се занимавате със стари дела.

5-и месец

Коя планета отговаря на вашето име и какво означава това?

Въпреки че не избираме сами името си, то оставя отпечатък върху нашата съдбата. С помощта на астрологията и нумерология всеки може да о...

Това е най-забавният, лесен и радостен месец. Трябва да се наслаждавате на всички сфери на живота, от всяко цвете и птица. Добър период за творчество, партита, екстремни спортове, като цяло, активен начин на живот е добре дошъл.

6-и месец

Това е период на скука и рутина. Той е много подходящ за онези дела, които са били отлагани за дълго време поради нежелание да се справите с тях. Всички рутинни задачи ще се изпълняват бързо и лесно. По това време е много добре да развивате умения, да не изпадате в депресия, обикновено през този период настъпва емоционално изгаряне. Силно препоръчително е да вземете превантивни мерки за вашето здраве.

7-и месец

Време е да се заемете с връзки, и то за всякакви. С гадже или вече съпруг, с колеги или приятели, трябва да обърнете специално внимание на това. Би било хубаво да отидете на психолог, който да ви помогне да решите проблемите си. И това време е добро за трансформация, така че оставяме всички експерименти с външния вид за седмия месец от раждането.

Ето как ни влияят планетите според астрологията

Планетите са енергийни източници със специфични значения и управляват определени неща и събития във физическия свят. Всяка планета упра...

8-и месец

Този ендогенен месец олицетворява всяка опасност - инциденти, земетресения, падания, фрактури на тялото. Струва си да следвате фокуса на вашето внимание, мисли, да не желаете зло на никого. Това е времето на възмездие за кармични дългове, така че бъдете внимателни.

9-и месец

Трябва да планирате дълги пътувания, ако планирате да се преместите в друга страна, тогава е по-добре да го направите в този период, в този случай процесът ще бъде много по-лесен и носталгията ще се усети по-малко. Времето има много благоприятен ефект върху разширяването на кръгозора и развитието на собствените принципи.

10-и месец

Най-опасните и най-добрите дни през 2022 година

Настоящата 2022 година ще премине под покровителството на Водния Тигър. Тя обещава да бъде продуктивна и наситена със събития. Но като ...

Шансовете за кариерно израстване са много високи, а също така можете да преувеличите състоянието си. Точно в този момент трябва да си поставите цели и задачи за следващата година.

11-и месец

Общуването с приятели е връхната точка на този период. Тоест общуването с тях ще ви даде нещо повече от просто приятно забавление. Този месец можете да обобщите годината, като анализирате вашите действия и дела.

12-и месец

В този житейски период не трябва да проявявате повишена активност, ендогенната година е към своя край, човекът почти няма сили, най-доброто нещо за него е почивката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Истински пожар! Най-темпераментните зодии

4 знака, че НЕ може да започнете нова връзка, защото носите емоционален багаж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com