Бъди неустоима в 5 лесни стъпки

3461
Бъди неустоима в 5 лесни стъпки
Снимка: Istock/Guliver

Голяма част от жените вярват, че ключът, водещ към красотата, се намира на дъното на козметичната им чантичка. Може би има един милион причини да вярват точно в това. В повечето случай те се оценяват точно по външния им вид, а медиите и поп-културата съвсем услужливо подкрепят това. Потвърждава го и гигантската бюти индустрия - изваяна фигура, плътни устни, изкусен макияй... направо истинска красота!

Истинската красота обаче е нещо съвсем различно. И не чак толкова сложно.

Нека да се спрем на 5 качества, които спокойно могат да направят от всяка жена неустоима красавица. А те нямат нищо общо с четката за пудра и червилото...

1.Страст

Жена без страст и увлечения е безлична и скучна. Често се случва животът така да ни завихри, че да не можем да намалим скоростта и да намерим време точно за тези неща, които ни правят истински щастливи и ни носят голяма радост. Тогава вече животът се превръща просто в едно съществуване. Жената, която добре осъзнава колко ценен е животът, винаги намира време за страст, защото не можеш да препускаш, без да се наслаждаваш. Да наблюдаваш този, който преследва мечтите си, и то - със страст, е едно от най-красивите качества на човека.

Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

2. Съпричастност

Егоистичните и студени жени обичат само себе си. А кой обича тях? Ако една жена няма способността да изпитва съпричастност и състрадание към другите, кой ли би направил същото за нея? Съпричастността на една жена, без значение дали е любима, приятелка, майка или колега, е онова вълшебно невидимо лепило, което държи здрави взаимоотношения. Една жена, която добре знае как да дава и получава любов, е много по-привлекателна и желана, ако я сравним с тази, която е ангажирана само със себе си и своите чувства.

3. Интелект

Много хора грешно смятат, че красота и интелект са несъвместими. Но този стереотип всъщност има действие в две посоки - от тук се подразбира, че умните жени не са красиви! Пренебрегвайки нечий интелект, все едно крещиш: " Нямам нужда да разбирам света, трябва той да ме разбере".

Интелектът и знанието дават власт. А това е секси.

4. Вкус към забавленията

Няма как някой да обича унили и подтиснати хора - това е напълно ясно. Естествено, че няма как една жена да бъде жизнерадостна и весела през цялото време. Тя си има нейните трудни периоди и разочарования. Но чувството на благодарност за всичко, вкусът към приключенията, което предлага животът, със сигурност е много по-привлекателно, отколкото вяло да следва рутината и да приема житейските възможности за даденост.

Какъв шофьор сте според зодията

5. Упоритост

Едва ли има по-красиво нещо на света от жена, която никога не би се предала. Без значение за какво става въпрос - отношения, кариера или здраве. Светът обича и се прекланя на борците! Нали не разбирате това твърдение погрешно? Да имаш цел и да се бориш до край за постигането ѝ - това е красиво! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com