Дафинов лист, сложен по определен начин в портфейл, носи късмет и благополучие

68382
Дафинов лист, сложен по определен начин в портфейл, носи късмет и благополучие
Снимка: Pixabay.com

Широко  използван като подправка в готварството дафинов лист, известен като лавров лист, се счита, поради силния си аромат, за мощен талисман, посочващ – като своеобразен маяк – верния път към богатство и късмет. Поверието е, че дафинов лист, сложен по определен начин в портфейл, задейства енергиен механизъм, обуславящ паричен поток към неговите отделения. Защото именно в портфейла се съхраняват текущите парични средства – банкноти и банкови карти. И както при всяко поверие и в този случай трябва да се спазва определен ритуал, за да се получи желания ефект за финансово благополучие. Освен това, трябва да се спазват определени изисквания по отношение на дафиновите листа и портфейла, където ще ги поставяте. Ето какви са те: купувате си нов кожен портфейл – кафяв или черен (може и зеленикав) и си избирате равномерно гладки дафинови листа, без увредени краища. Снабдявате се с ментово или портокалово етерично масло, както и с червена салфетка, която се счита, че притегля позитивната енергия. Сега, трябва да подготвите новозакупения портфейл: поставяте в него банковите си карти само с положителен баланс; избирате гладки банкноти, без подгъвания или закъсване по периферията и ги подреждате в най-външното отделение по нарастваща стойност откъм вътрешната страна – навън. Внимание – не поставяйте снимки в портфейла, защото те отклоняват енергията на паричния поток. Самият ритуал провеждате когато Луната е в нарастващата си фаза, по следния начин. Първо, разтривате внимателно с дланите си 3 броя дафинови листа и капвате върху тях 3 – 4 капки етерично масло. Второ, увивате листата в червената салфетка и ги поставяте грижливо в предназначено за целта отделение в портфейла. Трето, изричате магическата фраза: „Пари до пари, просперитет до просперитет!”.

Жена постави този предмет в чантата си и след по-малко от две седмици късметът я сполетя

Имайте предвид, че с течение на времето ароматът на така приготвения талисман започва да отслабва все повече и повече, така че ще се наложи да го подмените с нов такъв, следвайки абсолютно същия ритуал (този път не е необходимо да си купувате нов портфейл!)

Важното е, че въпросният ритуал предпазва от една страна, от проникване на негативна енергия в съзнанието, а от друга страна – привлича енергията на богатството и помага за успеха в различни житейски области.

Вярването, че, притежавайки лавров лист, човек е в състояние да достигне до дълбочините на своята същност и дори да предвижда бъдещето си, датира от дълбока древност. Още древните гърци са окичвали главите на прославилите се в сражения пълководци или/и победилите в състезания атлети с лаврови венци – като израз на дарените им от Боговете, силната воля, физическа сила и мощ. И всеки е искал да има у дома си лавров венец, защото се е считало, че той носи късмет и благополучие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com