Декември 2022 г. обещава късмет в кариерата на активните знаци на Зодиака

6755
Декември 2022 г. обещава късмет в кариерата на активните знаци на Зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Декември 2022 г. носи празнично усещане и предчувствие за късмет.

Овен

Кариерата на амбициозните Овни ще е успешна. Ще достигнете нови висоти! Ръководството ще оцени всички начинания, а колегите ще са дружелюбни и незабавно ще подкрепят в трудни моменти.

Телец

За Телците декември носи големи промени. Нужна е адаптация към новите обстоятелства. Телците ще имат прилив на идеи за финансови постижения.

Близнаци

На работното място вашите комуникационни и организационни умения ще са много полезни, но не очаквайте бонуси. От 6 до 10 декември движението на Меркурий към Юпитер ще затрудни придвижването на големи сделки.

На кои зодии ще им спори в работата през 2022

Рак

В началото на зимата Раците ще бъдат обхванати от новогодишна треска. От 5 до 7 декември звездите ви обещават успешни покупки в обзавеждането на дома. Успешно ще бъде и пазаруването между 24-ти и 29-ти този месец. 

Лъв

През декември Лъвът все повече ще преодолява желанието да направи нещо голямо, да отвори бизнес или да инвестира в някакъв перспективен бизнес.

Декември ще бъде страхотно време за семейно пазаруване: ремонт на дома, закупуване на мебели, прекрояване на пода и тапети.

Дева

Девите ще имат късмет в любовта, но ще трябва да са изключително предпазливи с парите. Разходите трябва да се планират стриктно, защото може да се случи наистина да имате нужда от тях.

През последните 10 дни на месеца по сметката ви внезапно ще влязат много пари.

За всяка зодия има подходяща работа, ето коя е вашата

Везни

Предприемчивите Везни ги очакват делови срещи, разговори и командировки. Най-вероятно ще има комуникация с чужденци, така че затегнете езиковите си умения - те определено ще ви бъдат полезни. Вашите идеи ще имат отзвук сред спонсорите, а начинанията ви ще имат успех.

Скорпион

Загрижеността за финансовата ситуация ще принуди Скорпионите да пожертват почивката в името на работата. Имате отлични перспективи за кариера.

Възможни са сериозни разходи в средата на декември. Ако обмисляте пазаруване преди празниците, тогава вместо дреболии, инвестирайте в нещо наистина полезно.

Стрелец

Страхотни възможности за кариера очакват Стрелците. Идеите ви ще се сбъднат, а паралелните източници на доходи и страничните работи ще ви доставят радост. Не давайте и не вземайте назаем, освен ако не е крайно необходимо.

3-те зодии, които са перфектни за работа в екип

Козирог

В началото на месеца Козирозите може да имат препятствия по пътя към разширяване на финансовите си потоци, но към средата на декември по-рано започнатите дела ще започнат да носят очакваната печалба.

Гордите Козирози ще получат голямо удоволствие от закупуването на скъпи и красиви неща. Особено благоприятно е да закупите интериорни предмети, свързани с осветлението

Водолей

Водолеите в края на 2022 г. трябва да бъдат внимателни във финансовия сектор. От една страна декемврийският период ще стане плодотворен откъм печалби, а от друга се очакват неразбирателства и разногласия за пари. Опитайте се да не обсъждате поверителна информация пред трети страни.

Риби

През декември много запознанства ще станат съдбовни. Нови бизнес проекти ще са печеливши, но ще трябва да проявите смелост и постоянство. Представителите на зодиакалния знак ще могат да действат като благодетели, помагайки на някого да излезе от материални проблеми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com