Диета с 6 листенца

20156
Диета с 6 листенца
Снимка: iStock

Чували ли, сте за диета "6 венчелистчета". Оказва се, че изпиталите я твърдят, че тя не само дава резултати за отслабване, но те са трайни, а наред с това действа положително на организма.

Без да украсяваме реалността ви споделяме тайната на диета 6 листенца. Следвайки някои диетични техники, само за шест дни може да свалите 4 или дори 5 килограма.

Диета с 6 листенца

Какво е уникалното в тази диета? Факт е, че Анна Йохансон, която е разработила въпросната диета, предлага да отслабнете без усилие. Трябва да забравите моралните трудности, свързани с ограниченията в храната.

Авторът приканва всички дами, които са на диета, да изобразят красиво цвете с 6 венчелистчета (може да е традиционна лайка или нещо друго). Щом сте готови с цветето във всяко от листенцата му напишете името на монодиета, съответстваща на определена ден. Докато напредвате през 6-дневния маратон за отслабване, ще откъсвате листенце по листенце, което ще е допълнителен стимул да издържите диетичните ограничения.

Същност на диетата с 6 листенца

Тази диета е предназначена за шест дни. Същият брой еднодневни моно-диети, трябва да се спазват в процеса на отслабване. Тяхната последователност не може да е нарушена:

1-во венчелистче - рибен ден;

2-ро венчелистче - зеленчуков ден;

3-то венчелистче - пилешки ден;

4-то листенце – зърнен ден;

5-то венчелистче - ден на извара;

6-то венчелистче - плодов ден.

Тази хранителна схема се основава на отдавна познатия принцип на разделно хранене. Така, ако консумирате еднокомпонентни храни, вие не смесвате протеини с въглехидрати, като по този начин стартирате процеса на разграждане на мазнините.

Безглутенова диета за една седмица

Съставянето на 7-дневно безглутеново диетично меню не е толкова трудно. За да организирате сами храненията си през седмицата, трябва да...

Монотонна диета за 6 дни

Моногамието „подлъгва“ тялото, което, усвоява променящите се подобни продукти. Това се случва, докато чака да пристигне друга храна. Така няма време да включи режима „енергоспестяване“. Тялото започва да използва собствените си резерви, горейки излишните килограми.

Диетата с 6 листенца по дни:

В рибния ден е позволено да се яде само риба. Може да е речна, морска, езерна, приготвена по диетичен начин, чрез варене, задушаване, печене. Разрешено е да се подправи с натурални подправки, билки, щипка сол и пр.

Вторият ден е зеленчуков. Такъв включва използването на зеленчуци под всякаква форма, както пресни, така и задушени, варени, печени. Също така не е забранено да се пият зеленчукови сокове и бульони.

Кленовата диета на Бионсе

Бионсе Ноулс изпита магическата сила на лимона. За да отслабне, всеки ден от лечението звездата е пиела специална напитка от лимонов со...

Пилешкият ден разрешава хапването на постно пиле, ароматен бульон, овкусен с билки и подправки.

Ден 4 е със зърнени храни. Такъв включва меню от трици, зърнени храни, семена, зърнен хляб и т.н. Можете да утолите жаждата си с минерална вода, зелен чай или обикновена вода.

Денят на извара разрешава да се яде извара с 0% мазнини във всякакви количества и не повече от половин литър нискомаслено мляко.

В последния ден от диетата се допускат всякакви плодове, които могат да се консумират под формата на салати, подправени с лимонов сок, канела и ванилия. Наред с това може да пиете натурални сокове, без захар.

Както сами виждате, диетата с 6 листенца не включва големи финансови разходи и прекомерни ограничения. В нея не е нужно да гладувате. Когато тя приключи и с радост запишете желания резултат от кантара. Опитайте се да се откъснете от ограниченията на диетата постепенно, ограничавайки сладките, брашнени и мазни храни. Така ще намалите риска от йо-йо ефект. Това може да стане като постепенно въвеждате познати ястия в менюто.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com