Дневен хороскоп за 10 юни

16806
Дневен хороскоп за 10 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще успеете да преодолеете голяма пречка в общуването с вашия партньор. Няма да ви е лесно и може би ще се поизпотите, но резултатът ще си заслужава.

Телец

Тази неделя ще ви се иска нищо да не правите и да се излежавате. При това хубаво време е грехота, така че съберете сили да ви види слънцето.

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен През този уикенд е добре да разграничите сериозните си ангажименти от романтичните такива. Свършете си задачите, а след това се ...

Близнаци

Тази неделя ви предстои откритие, което може да ви въодушеви до такава степен, че да забравите всичко около себе си. Това обаче няма да е възможно поради ред причини. Ваш близък има нужда от вниманието ви точно сега.

Рак

Тази неделя ще ви тормози нуждата от промяна. Ако нямате поле за действие, обаче, ще се наложи да се въздържите. Отдайте се на фантазиите си, за да потиснете чувството за неудовлетвореност.

Лъв

Откриха нов начин за разпознаване на нарцисисти

Учените са изяснили, че външността на хората, страдащи от нарцисизъм има една особеност - гъстите вежди, пише  Jouranl of personal...

Днес ще искате да направите толкова много неща, че само като ги изброите в главата си и вече ще сте уморили. Най-добре направите това, което трябва в събота – мързелувайте.

Дева

Днес ви предстои един много интересен ден. Ще срещнете нови хора, много от които може да се превърнат във ваши приятели. Не се страхувайте да бъдете естествени с тях.

Везни

Днес ще ви е трудно да намерите приложение на енергията си. Вместо да търсите нови и непознати начини се заемете с обичайните за вас дейности. Няма да разберете как времето ще е преминало.

Тайната на столетницата - никакви мъже

106-годишна британка смята за тайната на своето дълголетие пълният отказ от отношения с мъже, пише Тhe Mirror. Мадлин Дай е родена пре...

Скорпион

Днес всичко познато, макар и приятно ще ви отегчи безумно. Ще трябва да запазите, обаче, разочарованието за себе си. Ако стоите на едно място няма как да промените нищо в живота си.

Стрелец

Задачата ви през деня ще бъде това да обърнете повече внимание на чувствата на останалите. Въздържате се от изкушението да раздразните някого толкова много, че да го изкарате извън нерви.

Козирог

Развенчаха основен мит за секса

Ако се вярва на стереотипите жените често симулират главоболие с думите: „Не тази вечер, скъпи!”, но ново изследване твърди...

През този ден може да преживеете ситуация, която ще възникне въпреки волята ви. Още по-трудно ще ви бъде да я овладеете. Ще са ви нужни много усилия, но накрая ще успеете.

Водолей

Очаква ви много весел ден с ваши приятели. Съществува риск обаче в един момент да прекалите с шегите или даването на акъл. Спрете се навреме, за да не развалите преживяването.

Риби

Задачата ви през деня ще бъде да се максимално спокойни. Дори да имате намерения се постарайте да не прекрачвате границата. Може да се окаже, че го правите просто заради действието, а не от сърце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com