Дневен хороскоп за 14 април

7449
Дневен хороскоп за 14 април

Овен

Днес някои от вас ще получат признание, което ще ги изстреля на върховете в областта, в която се развиват. Сега скромността ви е противопоказна. Имайте самочувствие, проявявайте качествата си смело и вярвайте в успеха.

Телец

През този ден представителите на знака трябва да пазят костите си. Не се претоварвайте с носенето на тежки неща, особено ако имате проблеми с гърба или кръста.

Близнаци

Мащабността на плановете ви може да доведе до недостиг на финанси. Ще ви се иска да действате със замах, но затова ще ви трябва сериозна финансова инжекция. Ще сте готови на всичко, за да се снабдите с тези пари, дори ако се наложи да промените правилата.

Рак

Ако сте на ръководна длъжност днес  ще затвърдите позицията си, като проявите завидни качества на лидер, умение за решаване на организаторски въпроси, както в работата, така и в личния живот.  Силата ви сега ще бъде в придвижването на финансите и успешния мениджмънт.

Лъв

Опитайте се да не проявявате прекалено ярко емоциите си и ги насочвайте в градивна дейност.  Ако ви иде да се накрещите на някого, най-добре бройте до 100, а вечерта отидете на потичате в парка или нарисувайте емоциите си върху белия лист.

Дева

Не си позволявайте да губите търпение като отговор на агресия към вас, тъй като това ще ви струва много привилегии, които вече сте постигнали.  Сега ще бъдете устремени към по-възвишени чувства. Физическата близост няма да ви е достатъчна и ще искате нещо повече.

Везни

През този ден ще са ви необходими много сили и енергия, в противен случай едва ли ще можете да постигнете, така жадувания успех. Ще ви се наложи да направите много жертви, но поне една от целите, които сте си поставили ще бъде постигната.

Дневен хороскоп за 13 април

Овен Възможно е неочаквано да се скарате с партньора си под влиянието на някакъв момент, но скоро отново ще се сдобрите, защото прос...

Скорпион

Ако през този ден се почувствате неразположени физически, не отлагайте посещението при лекаря и направете необходимите изследвания. При очакване на отговор от страна на друг човек, не го притискайте. Така рискувате да чуете нещо, което не искате.

Стрелец

Най-добрият отдушник за всичко, което ще ви се случи сега е работата. Потопете се изцяло в нея. Това ще подейства добре, както на психиката ви, така и на професионалното ви развитие.

Козирог

Дневен хороскоп за 12 април

Овен Този ден няма да ви предложи особени препятствия. Първата половина от деня ще е по-успешна, затова гледайте да свършите по-важнит...

Ако през този ден разберете, че някой дълго време ви е лъгал, не се обвинявайте, че не желаете да продължите отношенията си с него. Продължете напред, но и не мислете за отмъщение. Отървали сте се.

Водолей

През този ден се подгответе за много контакти и общуване. Някои от тях няма да в и бъдат особено приятно, но ще се наложи да контактувате с определени хора в работата. Няма как.

Риби

През този ден във финансово отношение трябва да  бъдете пестеливи и скромни. Опитайте се да парирате молби за заеми, които ще бъдат отправени към вас. В любовта не бъдете подозрителни. Понякога бръмбарите в главата ви са повече от здравословния брой.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com