Дневен хороскоп за 15 февруари

14782
Дневен хороскоп за 15 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда в ушите ви ще звучи музика. Дори звуците да са непознати – опитайте се да се вслушате в мелодията. Това са новите звуци в живота ви, които се опитват да си прокарат път в ежедневието ви.

Телец

Понякога не е фатално да сме малко по-несериозни да отдаваме предпочитания на удоволствията. Това ще ви се случи днес. Ако може да вземете – взимайте и не му мислете много.

Близнаци

Денят ще ви изненада със задачи извън вашата компетенция. Не претендирайте, че това не е ваша работа. Всъщност ще се справите блестящо, така че не пропускайте този шанс.

Рак

През този ден избягвайте внимателно всяка ситуация, която може да съдържа конфликт в себе си. Изясняването на правотата и истината сега няма да са силната ви страна. Ще трябва да изчакате подходящия ден за това.

Лъв

Днес не е ден за експерименти. Може да си помечтаете, дори да нарисувате във въображението си някакви сценарии, но дори не ги изричайте на глас. Това няма да попречи да ви реализирате по-късно.

Дева

Днес бъдете внимателни за вещите, които взимате със себе си навън. Съществува риск да загубите нещо ценно за вас. В магазина не се заплесвайте по промоции, особено ако нещата не са ви нужни.

Везни

Днес може да видите себе си в свой близък приятел. Реагирайте с цялата си готовност за помощ, на която сте способни. Преди време вие сте получили същото от него.

Дневен хороскоп за 13 февруари

Овен Много е важно да покажете усмивката си на всички през първия ден на новата седмица. Това, че някой ви е неприятен може да бъде по...

Скорпион

Тази сряда е много важно да бъдете нащрек. Възможно е да се появи проблем с делена на наследство или имущество. Ще трябва да защитите интереса си и да проявите повече активност.

Стрелец

Днес не се правете на света вода ненапита. Имате някои малки кусури за оправяне. До обяд вече ще сте се справили с тях. През втората част на деня обърнете внимание на това, което иска половинката ви от вас.

Козирог

Дневен хороскоп за 14 февруари

Овен Ако не сте обвързани имате пълното право да празнувате свободата си. Изобщо не увесвайте нос и се захванете за всички положителни...

Денят може да ви се стори забавен, но с напредването на часовете нещата ще се усложняват. Не се колебайте да споделите притесненията си с вашата половинка, особено ако става въпрос за решаването на финансов проблем.

Водолей

Днес нищо няма да е в състояние да развали настроението ви освен самите вие... Няма да ви е нужен сериозен повод за това. Не си го причинявайте от скука.

Риби

Тази сряда ще ви донесе много новини. Рутината най-сетне ще се раздвижи, макар и не по начина, по който очаквате. Бъдете благодарни и на това или просто внимавайте какво си пожелавате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com