Дневен хороскоп за 15 октомври

10334
Дневен хороскоп за 15 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота си оставете повече време за подреждане от обикновено. Може да попаднете на скъпи спомени, за които дълго да се чудите дали да запазите само в главата си или и като вещ. Изборът може да е само ваш.

Телец

Тази събота внимавайте в отношенията с приятелите ви. Възможно е да бъдете прекалени откровени и да засегнете ваш близък човек. Избягвайте употребата на алкохол.

Близнаци

Съботата е дадена за почивка. Ще може да изберете своя любима дейност и да се почувствате свободни в избора си. Малцина имат този късмет.

Рак

Съботата може да ви напомни за ваше обещание, което отдавна сте забравили. За добро или зло този или тази, на когото сте го обещали също е забравил, но това не означава, че не трябва да го изпълните.

Лъв

Съботата може да ви зареди с енергия за работен ден. Изборът дали да я прекарате точно по този начин е ваш, но загубеното време за почивка не може да се върне.

Дева

Съботата ще ви даде доста предимства, от които напълно нормално ще се възползвате. Не забравяйте обаче, че невинаги ще имате този късмет и в бъдеще ще е необходимо да положите повече усилия.

Везни

През този ден някой ще ви позволи да надникнете в тайния му свят. Опитайте се да си дадете сметка защо искате да разберете повече за този човек. Ако сте водени само от любопитство по-добре не го правете.

Скорпион

Този ден е подходящ за покупки, при това големи. Сега може смело да направите промени по стаите, точно така както сте ги замислили. Не отлагайте повече.

3-те зодии, на които им предстои нещо голямо... тази есен

Тази есен ще бъде есента на промените за няколко зодии. Съдбата е подготвила своите изненади за Близнаците и още две зодии от Зодиака. ...

Стрелец

Да си играете с чувствата на другите никога не е било печеливш вариант. Не си мислете, че времето, в което се държите добре е решаващо. Ударът, който следва е шокиращ.

Козирог

Съботата предполага много движение не само в буквален смисъл. Ще ви занимават хиляди въпроси и най-вече те станат причина за умората ви. Опитайте се да освободите съзнанието си.

Дневен хороскоп за 13 октомври

Овен Този четвъртък може да ви се стори безкраен. Не защото ще бъде изпълнен с нещо неприятно, а напротив. Среща с приятен човек ще ви...

Водолей

Денят ще ви даде толкова, колкото вие сте дали на близките си през последните дни. Опитайте се да прекарате повече време с роднините си и да ги изслушате търпеливо.

Риби

Съботата ще премине така, както желаете. Не позволявайте на страха да вземе превес над вас, тъй като може да разруши и най-благоприятното развитие на нещата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога се празнува Летен Никулден?

Защо котката ви тъпче с лапи: 3 причини, които ще ви изненадат

8 известни израза, чието значение разбираме погрешно

Това кафе енергизира, няма кофеин и премахва чувството за глад

5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Храните, които повишават либидото

7 шокиращи факта за живота на балерините, за които не се говори често

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com