Дневен хороскоп за 16 юни

14355
Дневен хороскоп за 16 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще премине под знака на съгласието и взаимното разбирателство. Много хубаво не е на хубаво, така че внимавайте да не се договорите за нещо в свой ущърб.

Телец

Тази неделя не позволявайте на въображението си да се вихри прекалено много, защото може да достигнете до лъжливо чувство за всемогъщество. Прекарайте деня в компанията на някой весел, но и разумен човек, който ще ви приземява, когато е необходимо.

Близнаци

Не се предоверявайте на първоначалното впечатление. То може да е изключително силно, но това изобщо не означава, че е вярно. Внимавайте интуицията не винаги е най-добрия съветник.

Рак

Тази неделя настроението ви ще е толкова добро, че ще заразявате с него всеки, който се доближи до вас. Вицовете и смешните случки ще се появяват едни след други в главата ви, а околните няма да могат да сдържат смеха си.

Лъв

Тази неделя ще имате добри шансове да станете известни. Ако го направите, внимавайте да не се възгордеете прекалено много, защото падането от високо боли най-много.

Дева

Тази неделя морето ще ви бъде до колене. Такова ще бъде положението с всеки, който стои близо до вас. Ако не преминете границите, този ден ще остане в спомените ви, като един от най-хубавите.

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да бъдете спокойни, въздържани и скромни. Причините за това издевателство над буйната ви природа ще бъдат повече от очевидни. Нека това не ви разстройва, говорим само за един ден, после пак си бъдете същите.

Какъв е пътят към отслабването

Лятото се завърна, а с него и мисълта у много хора какво да направят, за да влязат бързо във форма за басейна или плажа. Едни тръгват н...

Скорпион

Ако положите поне малко усилия това, което вчера ви се е струвало абсолютно нереално, то тази неделя може да се превърне в действителност. Имайте предвид, че мързелуването няма да ви помогне по никакъв начин.

Стрелец

Тази неделя не се ограничавайте и си направете някакъв малък, но хубав подарък. За вечеря си купете някакви деликатеси. Очертава се финансовото ви състояние да се подобри и то към по-добро.

Козирог

Колко време пази слънцезащитният крем?

Слънцезащитният продукт се поставя 20 минути преди да се излезе на слънце и действа в рамките на 2 часа. Това каза за Радио "Фокус" &nd...

Тази неделя ще ви се наложи да си имате работа с някого, който не блести с умствени качества. По-неприятно ще е, че ще трябва да му се усмихвате и да демонстрирате възхищение към нещата, които казва.

Водолей

Тази неделя вероятно ще трябва да преодолявате сериозно съпротивление. Съдбата ще се изправя пред вас непрекъснато, под формата на малки препятствия, чието количество обаче ще е такова, че ще ви бъдат необходими много сили за преодоляването им.

Риби

Тази неделя много внимателно трябва да изслушате всички участници в спора и след това да постъпите както намерите за добре. Все пак трябва да изберете верния път на базата на мнението и на другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно