Дневен хороскоп за 19 октомври

16798
Дневен хороскоп за 19 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда ще ви вдъхнови още от сутринта. Опитайте се да запазите това настроение не само за този ден. Създайте си навика да извиквате това чувство винаги, когато имате нужда от него.

Телец

Тази сряда може да ви се види скучна, но само почакайте да дойде вечерта. Имайте го предвид ако ви се налага да ставате рано, за да си подготвите нещата предварително.

Близнаци

Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с децата. Не и с назидателен тон. Опитайте се да им влезе в положението и никога не забравяйте вие какви сте били на тяхната възраст.

Рак

Тази сряда със сигурност няма да запомните с някакво събитие, но емоциите, които ще ви изпълват ще ви държат още дълго време. За вас ще е полезно да се отърсите в един момент, за да си поемете въздух.

Лъв

Денят ще бъде толкова натоварен, че даже няма да усетите как ще дойде вечерта. Когато седнете уморени пред телевизора, обаче, ще си дадете сметка колко много неща сте свършили и ще имате пълното право да се гордеете със себе си.

Дева

Някой се опитва да ви каже нещо положително, но вие сте се затворили в страховете ви. Изчистете съзнанието си и приемете, че думите на околните означават точно това, което са. И без излишни драми.

Везни

Денят обещава изненада. За това дали е приятна или не ще ви потрябва дреме, за да решите. Проблемът е там, че за да приемете хубавите неща е необходима отговорност, откритост, а понякога и ангажираност.

Скорпион

Дневен хороскоп за 17 октомври

Овен Този понеделник изведете на преден план физическото си състояние. Ако сутринта не се чувствате добре най-добре останете у дома. Н...

Денят ще ви поднесе изкушение. Реално няма къде да вместите и това събитие, ако се полакомите бъдете готови да пожертвате много време, сън, а може би и отношения с важен за вас човек.

Стрелец

Заплахите никога не водят до нищо добро. Спомнете си, когато сте изпадали в ситуация да бъдете изнудвани и не преставайте да си я спомняте, докато се опитвате да постигате целта по този начин.

Козирог

Сексуалността ви днес ще е на върхово ниво. Ако сте обвързани, обаче, това може да се окаже сериозен проблем. Лошото е, че всичко, рано или късно, се разбира.

Дневен хороскоп за 16 октомври

 Овен Тази неделя няма да ви е трудно да сте неотразими. Може само да ви стане малко по-сложно да се справите с всички хора, коит...

Водолей

Денят ще ви покаже нови страни от вашата личност. Ресурсите ви са неизчерпаеми и светът е много щастлив от този факт. Не се спирайте пред нищо, за да ги разкриете и развиете изцяло.

Риби

Втурвате се в нещо, което много добре знаете, че не е за вас, но кога ли сте слушали някого някога. Хубавото е, че имате интуиция, която ви казва кога да спрете, освен ако не заглушите и нея с безразсъдността си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com