Дневен хороскоп за 24 юни

5482
Дневен хороскоп за 24 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Символът на деня е взаимността. Ще трябва да направите някои жертви и разходи, но в името на целта си заслужават. След като я постигнете, ще получите всичко обратно, че и повече.

Телец

През този ден е възможно да се почувствате уморени и отегчени. Нищо чудно ако повечето ви приятели вече са на плажа, а вие броите дните до отпуската. Избягвайте прекалено емоционалните хора и не придавайте голямо значение на чувствата си.

Близнаци

Днес ще притежавате невероятна сила и заряд, с което ще предизвикате много завист. Някой дори може да се опита да ви навреди, но няма да успее. Действайте смело и според убежденията си без да се страхувате от нищо.

Рак

Днес гледайте хората в очите. Особено онези, които говорят с вас и ви обещават нещо. Сами ще усетите дали ви лъжата или не. Важното е да не забравяйте да следите за тези знаци. Ако усетите измама, не показвайте, че сте разбрали.

Лъв

Днес си позволете да се отнесете в друг свят. Мечтайте повече, представяйте си нещата в техния по-добър вид и се чувствайте така, че се намирате във въображението си. Това ще ви даде сили и вдъхновение.

Дева

Силата и удоволствието, което очаквате днес от околните, всъщност ще е във вас самите. Никой не е отговорен за щастието на другите и това е истина. Може би е дошло време за равносметка.

Везни

През този ден ще имате доста високи шансове да се изпълни ваше желание или дори – мечта. Може да не е в пълния ѝ размер, но мечтата си е мечта. Не бъдете лакоми.

Скорпион

Дневен хороскоп за 23 юни

Овен Хармоничните ви отношения днес може да се превърнат в нещо не много устойчиво. Не ровете и не вдигайте врява, за да не станат по-...

Това е ден, в който може да си позволите да бъдете искрени. Няма нужда да се оправдавате или да давате обяснения. Важно е да разкриете истинските си намерения. Не се страхувайте, че ще загубите – напротив.

Стрелец

През този ден темпото ще е толкова лудешко, че ще излезете от полезрението на почти всички. Ако сте обещали вниманието си на някого го предупредете, че ви предстои натоварен ден, но най- добре спазете обещанието си към него.

Козирог

Днес трябва да имате резервен план за действие. Не защото ще се случи нещо изненадващо, а защото няма да имате сили да изпълните всичко, което трябва. Не се обвинявайте, но си оставете време за почивка, за да не се случва често.

Дневен хороскоп за 22 юни

Овен Лош или добър - денят е във ваши ръце. Настроението ви може да е променливо затова не се ръководете от него, когато отговаряте...

Водолей

Днес е време за действие. Думите няма да ви помагат. Може да има любопитни, но оставете отговорите на въпросите за други моменти. Който трябва ще изчака и разбере.

Риби

Днес може да попаднете в капана на нечии амбиции. Това може да бъде маскирано като зов за помощ, но не се подавайте. Проявете мързел, протегнете се безгрижно и човекът сам ще се откаже.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com