Дневен хороскоп за 7 август

16346
Дневен хороскоп за 7 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Мисленето няма да е от най-силните ви страни днес. Започвате нов период, за който ще ви е нужно повече време да адаптация, а това включва повече наблюдателност и по-малко действия и говорене.

Телец

Тази неделя е добре да сте сдържани. Всяка дейност ви е противопоказна, тъй като ще имате проблеми с дисциплинираността. Това е съвсем нормално като за почивен ден. Да се чуди човек откъде ви хрумват идеи за работа.

Близнаци

Днес бъдете тихи, кротки и внимателни. Резките движения са противопоказни, прекаляването с виното и другите му събратя - също. Единственото, което може да ви донесе повече дивиденти е всякакъв вид раздели със стари и ненужни неща.

Рак

Денят ви ще бъде красив и успешен. Прекаленото отпускане е допустимо, но без съпровод от огнени напитки. Възможно е да кажете или направите нещо, което след време ще бъде използвано срещу вас.

Лъв

Успешна неделя очаква представителите на знака Лъв. Някои от вас си постилат за предстоящия понеделник и правят много добре. Подготовката ще ви е нужна. Бъдете внимателни при изхвърлянето на разни неща, рискувате да загубите нещо важно.

Дева

Днес е възможно да влезете в конфликт с по-възрастен човек от вас. Естествено, че не си заслужава, най-малкото от уважение към възрастта, а и едва ли ще промените възгледите му по въпроса. Бъдете внимателни с алкохола, най-добре се въздържайте от него.

Везни

Денят може да ви донесе конфликти с половинката, свързани с битови въпроси. Вие ще настоявате, че трябва да се изчисти, а любовта ви не я свърта на едно място. Естествено, че чистенето може да се отложи. Пътешествията са по-важни!

Дневен хороскоп за 6 август

Овен Физическата сила ще бъде това, което ще ви накара да се чувствате добре. Работете мълчаливо и ще видите как неусетно мислите ви щ...

Скорпион

Днес няма да ви е до емоции, но умът ви е ще е остър като бръснач. Хладнокръвието ви може да дойде в повече на половинката ви, особено ако си позволите по-силни думи. Бъдете готови за отмъщение в близките дни.

Стрелец

Една спокойна неделя очаква представителите на знака Стрелец. От скука рискувате да се заемете с неща, които не са ви работа и нищо не разбирате. Най-добре се въздържете, за да няма изненадващи неприятни последици.

Козирог

Дневен хороскоп за 5 август

Овен Днес се опитайте от рано да удовлетворите потребностите си относно това, което искате да придобиете още от сутринта. В противен с...

В тази неделя ще има от всичко, което може да си представите. Но най-важното е ,че ще осъзнаете колко щастливи сте с човека до вас. Алкохолът не е най-подходящият вариант за прекарване на деня, независимо дали имате повод за поливане.

Водолей

Водолеите ще се радват на спокойствие откъм събития. В главата ви обаче бушуват мисли и планове, свързани с велики замисли. Засега сте с вързани ръце, но запишете подробно идеите си, когато настъпи моментът на реализацията им.

Риби

Тази неделя най-добре се покрийте някъде и не говорете с никого. Емоциите ви са прекалено силни и може да предизвикат буря, а вие си имате достатъчно такива в главата. Не взимайте решения и не предприемайте важни действия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са съвместими с всички

Не бързайте да изхвърляте старата си тениска: 7 полезни начина да я използвате

3 принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Тези зодии превръщат БОЛКАТА си в СИЛА

Какво отключва най-често агресивно поведение при жените?

Топ 5 на най-каръшките зодии

Как да преодолеем раздялата и да продължим напред?

Назовете любимата си напитка и ние ще ви разкажем за вашия характер

Мъжете ще тичат след вас, ако имате тези 6 черти на характера

Колко често трябва да миете косата си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com