Дневен хороскоп за 7 юли

32186
Дневен хороскоп за 7 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не настоявайте да ви кажат това, което искате. За признанията денят още не е настъпил. Едва ли ще се почувствате добре ако са „изтръгнати“ насила.

Телец

През този ден ще са удачни всички покупки, свързани с красотата и външния вид. Ако държите на най-високо качество продукти се посъветвайте и с консултант.

Близнаци

Това е добър ден, в който да предприемете действия по записване на курс за чужд език. Съобразете добре графика, за да не се окаже, че няма да може да съчетаете заниманията.

Рак

През този ден от вас ще поискат съвет. Опитайте се да се поставите на мястото на човека, тъй като от вашата собствена позиция едва ли бихте били полезни.

Лъв

Колкото и да не ви се иска днес ще трябва да обърнете повече внимание на проблемите, които имат родителите ви. От вас ще се изиска да се занимаете с решението им. Колкото по-бързо го направите, толкова по-добре.

Дева

Помислете добре преди да се впуснете в поредното приключение. Много вероятно е да се излъжете в първото си впечатление, а рискувате да предприемете сериозни действия, базирани на него.

Везни

Колкото и да не ви се иска днес ще се наложи да отметнете неприятната част от работата. Помислете за това колко хубаво ще ви бъде скоро, след като вече е зад гърба ви.

Скорпион

Днес не отлагайте нищо за следващия ден. Може да се наложи да останете до по-късно в офиса, но всичко това ще ви даде повече свободна през следващите дни, дори и седмици.

Стрелец

Опитайте се да обуздаете любопитството си. Това, което трябва да знаете ще се научите, когато въпросният човек реши да ви го каже. В противен случай може да развалите отношенията си.

Козирог

Можем да познаем за коя ЗОДИЯ ще се ожениш... според твоята

Всяка зодия си пасва най-добре с няколко от другите. На какъв човек ще попаднеш, това вече е късмет. Ще се опитаме да познаем за коя зо...

Много вероятно е да не забележите нечие внимание. Ако не сте във връзка огледайте се внимателно около вас. Някой иска да ви каже нещо специално.

Водолей

Денят изисква от вас да си извадите съответните поуки. Бъдете разсъдливи и признайте, че промяната е необходима. Възнаградете се с любимия си филм или занимание.

Риби

Колкото и странно да ви се струва всичко около вас е напълно нормално. Може да искате много неща, но се спрете и си дайте сметка, че притежавате не по-малко. Време е за почивка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com