X
 
 

Дневен хороскоп за 8 февруари

18028 0
Дневен хороскоп за 8 февруари
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Тази събота не трябва да се страхувате, че някой няма да изпълни обещанието си. Напълно способни сте да се справите със ситуацията, при това - много по-добре, отколкото си мислите.

Телец

Тази събота избягвайте откритата конфронтация. Ако в разговора участват повече от двама души, то тогава е много вероятно другите да се обединят срещу вас.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8-9 февруари

Овен Връзката ви има потенциал да поеме в нова посока, но каква точно зависи в голяма степен от вас. Ако през последните седмици е има...

Близнаци

Днес можете да бъдете повалени от напълно излишно чувство за вина. Вашите действия може да не отговарят на нечии представи за коректност, но това не означава, че те са лоши и неприемливи в тази ситуация.

Рак

Тази събота може да завоювате нечие сърце. Победата ще е сладка, но ще носи и отговорности след себе си.

Лъв

5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през февруари 2020

Този февруари няма да е лишен от романтика и страст, особено в дните около Деня на влюбените. Планетата на любовта Венера влиза в Овен ...

Тази събота не се опитвайте да преместите планината със силата на мисълта си. Няма да се получи. Затова пък може да промените посоката си на мислене.  

Дева

Днес е ваш ред да проверите търпението на другите. Все пак е отивайте прекалено далеч, за да не усложните ненужно ситуацията.

Везни

Днес ще имате рядка възможност да благодарите на тези, които са мили с вас. Нещо, което отлагате отдавна, ще започне от само себе си. Друг път не чакайте толкова.

Тези зодии са най-големите свалячи в офиса

Да смесваш работата с удоволствието не винаги е най-добрият избор. Много хора се опитват да разграничават двете неща, но при други това...

Скорпион

Не е трудно да промените всичко наоколо, но последващите подобрения ще изискват много повече ресурси от наличните ви. Действайте постепенно.

Стрелец

Днес ще бъдете безкрайно разсеяни и мързеливи. Лошото е, че после ще ви измъчват угризения. Насилете се да свършите поне малко домакинска работа.

Козирог

Любовно предсказание за всяка ЗОДИЯ до края на февруари

Нова любов, бурни емоции с половинката, нужда от усамотение или желание да разпалим отново страстите – звездната карта е подготви...

Днес нещо важно и може би, дълго очаквано от вас, трябва да се случи в същия момент, в който няма да сте близо. Опитайте се да не засенчвате радостта от останалото лошо скрито разочарование.

Водолей

Това е ден, в който да бързате бавно. Не мислете за времето, а за това как съвестно и детайлно изпипвате нещата.

Риби

Тази събота контактът с природата ще направи чудеса с вас. Осигурете си топли дрехи и храна и се полюбувайте на тишината през зимата.

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално