X
 
 

Дневен хороскоп за 9 февруари

19806 0
Дневен хороскоп за 9 февруари
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Този ден просто трябва да се отдаде на романтични приключения. Ефектът ще бъде незабравим. Напълно го заслужавате!

Телец

Днес можете безусловно да се доверите на интуицията си. Тя ще ви води през целия ден. Игнорирайте предложения за интриги.

Близнаци

Тази неделя рискувате прекалено рязко да форсирате събитията. Това най-малкото увеличава съпротивата. Възвърнете спокойствието си.

Рак

Днес няма да можете да управлявате събитията. Не се ядосвайте, а бъдете качествен наблюдател и анализатор. Точно от това ще имате полза. 

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8-9 февруари

Овен Връзката ви има потенциал да поеме в нова посока, но каква точно зависи в голяма степен от вас. Ако през последните седмици е има...

Тази неделя трябва да гледате на информацията като на средство, а не като на цел. Вашите умения няма да станат по-добри сега, колкото и усилия да полагате. 

Дева

Тази неделя се настройте за романтика. Освен това не се оправдавайте и давайте обяснения за нищо. Който може  - ще разбере.

Везни

Тази неделя ще бъдете толкова ярки и открояващи се, че хората около вас просто няма как да не ви забележат. Все пак оставете малко внимание и за тях.

5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през февруари 2020

Този февруари няма да е лишен от романтика и страст, особено в дните около Деня на влюбените. Планетата на любовта Венера влиза в Овен ...

Скорпион

Тази неделя ще сте склонни да вършите допълнителна работа. Ограничете действията си до собствените си интереси. Не сте длъжни да помагате на никого.

Стрелец

Тази неделя чарът ви няма да е достатъчен, за да постигнете желаното. Ще се наложи да проявите такива качества, като отговорност и благонадежност. 

Козирог

Тези зодии са най-големите свалячи в офиса

Да смесваш работата с удоволствието не винаги е най-добрият избор. Много хора се опитват да разграничават двете неща, но при други това...

Тази неделя ще действате с енергия, която не може да не изненада онези, които ви познават. Тяхното възхищение допълнително ще ви стимулира, но пазете силите си.

Водолей

Тази неделя ще сте добре наясно какво точно преследвате. Освен това дори можете лесно да намерите пътя към заветната цел. Най-трудното ще бъде да намерите посоката.

Риби

Тази неделя всичките ви усилия е добре да бъдат насочени към нови начинания. Не трябва да се страхувате да оставите нещо недовършено. Работата няма да избяга.

Actualno.com

Етикети: