Дневен хороскоп за 9 юли

8357
Дневен хороскоп за 9 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден е добре да намалите темпото. Събота е няма за какво да си давате зор. Работата ви е абсолютно противопоказна. Това се отнася и за работата по дома, която така или иначе никога не свършва.

Телец

През този ден действайте в екип. Независимо дали става въпрос за ремонтна дейност или събиране с роднини. Важното е да не се цепите от общността, защото връщането ще е много трудно и времеемко.

Близнаци

Тази събота ще ви даде възможност да вложите ресурси в дейност, която ще ви донесе полза. Не е задължително да става въпрос за материални или парични въпроси. Може да поставите устоите на отношения, които ще осигурят стабилност в живота ви.

Рак

Ако имате да обяснявате нещо на някого, направете го днес. Дар словото ви ще е ненадминато и ще бъдете разбрани по най-правилния начин. Може дори да дадете някое друго безобидно обещание в повече.

Лъв

Денят ще е по-динамичен, отколкото сте си го представяли. Не се инатете и се впуснете в ритъма на събитията. После ще трябва да наваксвате, а и ще съжалявате, че не сте успели да участвате във всичко.

Дева

Днес ще станете жертва на желанието за промяна на хората, с които живеете. Очаква и много местене на мебели, боядисване с латекс и други малки ремонтни дейности. Откажете категорично и ефективно, за да не прекарате почивката в работа.

Везни

Пазете постиженията си в тайна. Колкото и да ви се иска да споделите, пос-тигнатото през изминалата седмица. Особено ревниво може да реагират ваши роднини, така запазете успеха за себе си.

Скорпион

Дневен хороскоп за 8 юли

Овен Ако искате да постигнете своето пазете тишина. Не споделяйте идеите си и тихомълком действайте по пътя към целта си. Следобед мож...

Настроението ви няма да е едно от най-миролюбивите, затова най-добре прекарайте деня сами със себе си. В противен случай рискувате от ненужен конфликт да развалите отношенията си със скъп приятел и то точно в разгара на лятото.

Стрелец

Тази събота задължително трябва да мързелувате. Всяка друга дейност ще ви донесе вреда. Излекувайте с повече сън тъмните кръгове под очите си. Не се изкушавайте от шумни партита. Легнете си рано и изключете телефона.

Козирог

Този ден ще ви донесе изненада. Очаква ви нещо, за което дори не сте и мечтали. Не правете планове как точно да отпразнувате събитието, всичко ще се получи от само себе си.

Дневен хороскоп за 7 юли

Овен През този ден се сдържайте. Дори да сте стигнали до извод, който някой друг се е досетил, това е вашето постижение и не го прави ...

Водолей

Денят ще ви повлече в една посока, докато в другата ще се случи нещо, за което ще съжалявате, че не сте били свидетел. Има защо да съжалявате, но не давайте прекалена воля на разочарованието си.

Риби

Всеки проблем има своето решение. Вашата изобретателност и любов към красотата ще създадат едно истинско вълшебство, така че проблемът ще се превърне в удоволствие.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com