Дневен любовен хороскоп за днес, 17 АВГУСТ

4172
Дневен любовен хороскоп за днес, 17 АВГУСТ
Снимка: iStock

Овен

Поемете риска, овни. Днес денят променя вашата перспектива и от там решения, които взимате. За това и поемането на рискове е една от важните стъпки.

Телец

Някъде по средата между фантазиите и отговорността сте, но също така изпитвате и липса на свобода. Днес ще усетите най-после яснотата по тези въпроси, от която имате нужда.

Близнаци

Подтискате нещо, което ви измъчва, близнаци. Канализирайте го преди да сте си го изкарали върху партньора си или потенциалния ви такъв. Също така се хвърля светлина върху питанките, които ви дърпат назад и най-после се срещате по средата.

Тези ЗОДИИ имат най-здравите отношения с хората

Рак

Концентрирани сте върху важните задачи в деня и живота си, но ви се иска да направите същото и с връзката си. Планетите ви стимулират и вдъхновяват по този въпрос още повече и намирате креативен начин да зарадвате половинката си.

Лъв 

Днес сте по-игриви от всякога, лъвове. Флиртувате и сте повече лъв от всички лъвове. Но внимавайте, защото планетите се подреждат не само с любовен стимул, но и с идеи за бъдещето. С две думи: този човек, с който си играете, пасва ли на плановете за бъдещето ви?

Дева

Вземете си мира в главата, който заслужавате, деви. Крайно време е да се отпуснете и да се насладите на това, което имате или да зарежете всичко (и всеки), който само опъва нервите ви и да намерите истинското, за което копнеете.

Везни

Днес, с вашата Венера над главата ви, сте най-добрата версия на себе си. Привличате, флиртувате, карате всички да се влюбват във вас. Днес е перфектния момент за намирането не просто на нов партньор, но на онази любов, от която се нуждаете.

Скорпион

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 16-20 АВГУСТ

РАК Вие сте принудени да се разширите извън зоната си на комфорт, но забавните методи на лъва за издигане ще бъдат като забавни упражн...

Днес е денят, в който нещо се променя в личния в живот. Само че не сте очаквали изобщо подобни промени. Може да се появи някой от миналото или да приключите с нещо натоварващо от настоящето. При всяко положение планетите ще ви концентрират върху това да приоритизирате себе си.

Стрелец

Днес сте готови да разкривате чувства, но и се намирате между желанието си да поемете инициативата и способността да правите компромиси. С напредването на деня нещата ще се отпуснат, но разбира се, всичко зависи предимно от вас.

Ето кои са най-големите клюкари сред зодиите

Козирог

Това са 4-те зодии, които се държат коренно различно, когато се влюбят

Навярно всеки един от нас помни първото си влюбване. Дори да се е случило преди много години, то е оставило траен отпечатък върху нас и...

Време е да направите крачка назад и да презаредите. Никой не ви гони и това не е състезание. Правилните неща се случват в правилните моменти, когато сте готови да извършите нужните стъпки. Нищо насила не се получава, козирози.

Водолей

Някой извън вашият традиционен кръг ви прави впечатление и тук говорим съвсем буквално. Някой от чужбина си намира място в чата ви или директно в сърцето ви, докато сте на ваканция? Опитайте новото, то може да е вечно!

Риби

Романтиката се натрупва с всеки изминал ден и вие трябва да я канализирате. Не чакайте да ви взриви, просто използвайте богатото си въображение и залейте половинката си с любов. Или потенциалния партньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как се пише: полилей или полюлей?
Как се пише: полилей или полюлей?

Думата се изписва правилно по следния начин - полилей, мн.ч. полилеи. Как се пише: посрещна или посрешна? Примери: Полилеят се люлееше...