Добрата връзка няма място във Facebook

2631
Добрата връзка няма място във Facebook
Снимка: Erik Lucatero / Pixabay

Казват, че щастието е като здравето. Щом не чуваш за него или не го забелязваш, значи го има. Същото е с любовта. Колкото по-малко знаете за едни отношения, толкова ври и кипи любов в тях.

Пандемията наречена Facebook не прощава на никого. Където и да се докосне тя поставя всичко под карантина. Всички човешки отношения са отровени от нея, но въпреки всичко продължаваме да споделяме снимки, емоции и приятни моменти, дори и любовта си. Наистина ли е толкова важно всички да знаят, че сме щастливи?

Наистина кого го интересува това? Само няколко приятели, които са ни такива и извън Фейсбук. Безспорно това е една добра маркетингова платформа. На нея можете да промотирате предложението си за работа, услугата си или каквото друго се сетите. В нея се организират най-различни каузи, да откриете помощ, когато ви е нужна или просто да се информирате за събитията около вас. Но да покажете любовта си в тази септична яма, където всичко се споделя, не е най-разумното нещо, нали?

Да пуснете една-две снимки е напълно нормално, но едва ли е такова действие, ако постоянно споделяте колко сте щастливи. В крайна сметка можете да засегнете онези необвързани приятели, които нямат половинка и дори могат да ви завидят за вашата любов.

Двойките във фейсбук могат да се разделят на два вида: Единият са тези, които искат да развяват кирливите си ризи, независимо какво става. Тях не ги интересува как ще се почувстват фейсбук приятелите им и какво ще помислят. В крайна сметка това е социална мрежа, а не място за водене на битки. Преди да публикувате нещо, помислете как ще се отрази на останалите и дали ще им бъде приятно да попаднат на това.

Вторият тип са хората, които искат да споделят на целия свят колко са влюбени. Представете си колко зловещо ще бъде да звъните постоянно на хората и да им казвате, че сте влюбени. Затова обаче го правите онлайн.

Удивителните отношения са в точна противоположност на тези, описани по-горе. Човекът, на когото трябва да споделите любовта си е този, който ви кара да се чувствате влюбени и щастливи. Двойките, които се радват на малките моменти са тези, които са го осъзнали и се наслаждават сами на тях.

Разбира се, можете да споделите приятните моменти с приятелите си и тези, които държат на вас. Споделете ги с близки приятели, семейство, роднини. Но нека това не бъде натрапчиво, а само, когато наистина има какво да обичате. Помнете, че щастието обича тишината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...