Домашни рецепти за по-дълги и гъсти мигли

79977
Домашни рецепти за по-дълги и гъсти мигли

Нищо не отваря очите така добре, както хубавите (естествени) мигли. Спиралата и изкуствените мигли помагат, но ако предпочиташ да заложиш на естественото, има начин да помогнеш на миглите си да пораснат сами.

На първо място, важно е да се грижиш добре за миглите си. Задължително сваляй напълно спиралата, преди да си легнеш. За растежа им можеш да се погрижиш по следните начини:

На мода са миглите в неонови цветове

Освен шарените маникюри, дрехи и аксесоари, това лято са модерни и миглите в неонови цветове. В разгара на юни, когато температурите с...

- Много стар и изпитан трик е мазането на миглите със зехтин или вазелин. Оставяш продукта да действа през нощта, а на сутринта го измиваш.

- Ако искаш миглите ти да пораснат, имаш нужда от витамин Е. Експертите препоръчват да го нанасяш два пъти дневно по миглите с памучен тампон. Най-добре е да го правиш сутрин преди да се гримираш, и вечер, след като си махнала грима и се готвиш за лягане.

- Всички сме чували, че рициновото масло помага на растежа на косата. Същият ефект то има и върху миглите ти. Смеси една супена лъжица рициново масло с една супена лъжица екстракт от ванилия и нанеси сместа по миглите си с помощта на изчистена четчица от спирала.

Който и метод да избереш, трябва да знаеш, че резултатът няма да е на лице след ден или два. Може да отнеме седмици, затова се въоръжи с търпение и не се отказвай.

Мигли от козина са нов хит сред звездите

Звезди като Ким Кардашиян, Дженифър Лопез и Хайди Клум полудяха по мигли направени от козина. Преди броени дни цената на тези мигли бе ...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com